Élvezd ki a nyár utolsó napjait: romantikus smink napsütötte napokra

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás romantika smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meghitt pillanatokhoz legyél hamvasan ártatlan ezzel a könnyen elkészíthető érzéki sminkkel. Részesítsd előnyben a halvány rózsás árnyalatokat egy kis csavarral megfűszerezve. Élvezd ki a nyár utolsó napjait!

Ahhoz hogy fesztelenül élvezd a pillanatot, nem árt egy kis körültekintő előkészítés. Kezd az alapos arctisztítással bőrtípusodnak megfelelően, majd jöhet egy kis extra tuning: tegyél fel egy esemény előtti feszesítő, tápláló fátyolmaszkot. Egy könnyű esszenciával még egészítsd ki a bőrápolási rutinodat. Használj ezután egy pórusminimalizáló, bőrtökéletesítő krémet, hogy fátyolszerűen légies legyen az alapozásod. Frissítsd fel a szemkörnyékedet: háromszög alakban tegyél fel a bőrszínedtől egy árnyalattal világosabb korrektort, szépen dolgozd össze az alapozóval, majd fixáld le porpúderrel, hogy tartós maradjon.

Szemhéjadra satírozz egy halvány rózsás árnyalatú szemhéjpúdert, a szempillatőhöz tegyél egy kevés padlizsánt ezzel mélyítve a szempillák tövét Forrás: Thinkstock

Szemöldöködet élénkítsd szemöldökspirállal. Száliránynak megfelelően húzd át vele a szemöldöködet, hogy rendezett legyen. Szemhéjadra satírozz egy halvány rózsás árnyalatú szemhéjpúdert, a szempillatőhöz tegyél egy kevés padlizsánt ezzel mélyítve a szempillák tövét. A szemhéj közepére tegyél egy kis metálos rózsaszínt, hogy amikor rebegteted a pilláidat, megcsillanjon.

Szempilláidat egy természetes hatású, fekete szempillaspirállal fesd ki. Highlighttal finoman emeld ki az arccsontodat és a kupidóívet. Orcáidat hangsúlyozd a bőrszínednél egy-két tónussal sötétebb színű, matt hatású bronzosítóval, így természetes, nap csókolta hatású lesz a megjelenésed. Ajkad érzékiségének fokozására válassz egy a szemhéjpúdereddel harmonizáló árnyalatú, ártatlan rózsás ajakrúzst és kész is a tökéletes romantikus sminked.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.