Rubint Rella őrületes kockahasat villantott: fotó!

fotó sport edzés kockahas Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella hasa olyan lapos, mintha vonalzóval rajzolták volna. A fiatal szépség nem is rejti véka alá lényeget. 

Rubint Rella a nyáron mindent megtett annak érdekében, hogy a fülledt melegben ő is feltornázza a forróságot. Bikiniben szexiző és tangában futkosó képeket is közzétett az oldalán, ezekkel pedig igencsak feldobta a követők hangulatát.

Bár a bugyiban edzés sokaknak nem tetszett, ugyanis a kommentelők egy része szerint hiába van valakinek tökéletes alakja, valamennyi szemérmesség, gátlás és tartás akkor is kell, hogy legyen az illetőben.

Rella pedig ezúttal kockahasat villantott az Instagram oldalán. A rajongók sorra gratulálnak a fiatal lánynak, aki láthatóan nagyon sokat edz annak érdekében, hogy mindig ilyen jó formában legyen.

#BodyCheck

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

Rubint Rella: "Anyuka lettem"

"Anyuka lettem. Üdv a csalàdban kicsi" - ezzel a szöveggel posztolt egy fotót a közösségi oldalán Rella. A felvétel rendkívül cuki, nem is lehet megállni mosolygás nélkül. Nyilván, a követők sem bírták szó nélkül hagyni a tündéri csöppség látványát: fotó!

Radics Gigi kihívó öltözékeit rossz szemmel nézik a szülőfalujábanhttp://www.life.hu/trend/20171102-radics-gigi-tul-kihivo-a-szulofaluja-lakoi-szerint.htmlRadics Gigi szereti megmutatni, hogy az elmúlt években nővé érett: kihivó ruháit azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Szerinte azonban 2017-ben ez ma már nem nagy dolog. TrendOrigoŐszi és téli kabátok 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171031-oszi-teli-kabatok-10-ezer-forint-alatt.htmlEgy kis keresgélés után egészen meleg, bélelt télikabátokat is találhatsz 10 ezer forint alatt, bár kétségtelen, hogy ebben az árkategóriában sokkal több a vékonyabb, rövidebb fazon. Mutatjuk is a lehetőségeket! TrendOrigoGemma Collins, műsorvezető átlátszó fürdőruhában napozott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171101-gemma-collins-musorvezeto-atlatszo-furdoruhaban-napozott-foto.htmlVajon mi járt a népszerű tévés fejében, amikor gömbölyded alakjára egy ilyen merész fürdőruhát húzott? Trend--Rémisztően festenek a világsztárok: galériahttp://www.life.hu/trend/20171101-remisztoen-festenek-a-vilagsztarok-galeria.htmlA világsztárok is készültek a Halloweenra. Nem is akárhogyan... TrendOrigoCsisztu Zsuzsa levágatta a haját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171101-csisztu-zsuzsa-levagatta-a-hajat-foto.htmlCsisztu Zsuzsa hatalmas átalakuláson esett át.Trend--Így halloweeneztek a hazai sztárok: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171101-igy-halloweeneztek-a-hazai-sztarok-fotok.htmlMár hazánkban is egyre nagyobb szerepet kap október utolsó éjjele, amikor a legenda szerint életre kelnek a halottak. Ez az éjjel a boszorkányok, szellemek és démonok ünnepe. Ilyenkor mindenki töklámpást farag, hogy a legenda szerint távolt tartsa a rossz erőket, valamint jelmezbe bújik, hogy így is elijessze a gonosz lelkeket.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.