Rubint Rella őrületes kockahasat villantott: fotó!

fotó sport edzés kockahas Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella hasa olyan lapos, mintha vonalzóval rajzolták volna. A fiatal szépség nem is rejti véka alá lényeget. 

Rubint Rella a nyáron mindent megtett annak érdekében, hogy a fülledt melegben ő is feltornázza a forróságot. Bikiniben szexiző és tangában futkosó képeket is közzétett az oldalán, ezekkel pedig igencsak feldobta a követők hangulatát.

Bár a bugyiban edzés sokaknak nem tetszett, ugyanis a kommentelők egy része szerint hiába van valakinek tökéletes alakja, valamennyi szemérmesség, gátlás és tartás akkor is kell, hogy legyen az illetőben.

Rella pedig ezúttal kockahasat villantott az Instagram oldalán. A rajongók sorra gratulálnak a fiatal lánynak, aki láthatóan nagyon sokat edz annak érdekében, hogy mindig ilyen jó formában legyen.

#BodyCheck

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

Rubint Rella: "Anyuka lettem"

"Anyuka lettem. Üdv a csalàdban kicsi" - ezzel a szöveggel posztolt egy fotót a közösségi oldalán Rella. A felvétel rendkívül cuki, nem is lehet megállni mosolygás nélkül. Nyilván, a követők sem bírták szó nélkül hagyni a tündéri csöppség látványát: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.