Kiszel Tünde örömében dekoltázst villantott: fotó!

mell fotó Kiszel Tünde dekoltázs kirívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde nemrég örömteli bejelentést tett a közösségi oldalán, és a jó hangulatra való tekintettel még a melleit is megmutatta. 

Nemrég még azzal voltak a követők elfoglalva, hogy a szőke híresség bikinire vetkőzött, lőtt egy szelfit és megmutatta a nagy világnak. Ugyanis sokan nem tudnak betelni a ténnyel, hogy Tünde a kora ellenére is ilyen jó formában van.

Most pedig újabb mellvillantós képpel gazdagította az Instagram oldalát, ám ezúttal egy igen különleges alkalommal posztolt a rajongóinak: új mérföldkövet lépett át, hiszen már több, mint 7000 ember követi Tündét az Instán.

Köszönöm, hogy szerettek! ♥️

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

A kissé túlságosan megszerkesztett fotót rengetegen kedvelték, és sokan bíztatják Tündét, hogy folytassa tovább az oldalát. Nem győzték dicsérni az igéző tekintetét, a csodás nyakláncot és a kedves arcát.

Kiszel Tünde lánya, Donatella szerelmes

16 éves lány választottja egy korábbi iskolatársa, aki világszerte ismert jazz-zenész. A 19 éves szaxofonosnak saját zenekara van, az Oláh Kálmán Jr. Quartet, amelyet már nemcsak itthon ismer a zenekedvelő nagyközönség. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.