Emily Ratajkowski már túlságosan sovány, befelé horpad a teste: fotó

vékony fotó test Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowskiban bármikor képes ledobni a textilt, ezúttal azonban kicsit visszafogott maradt, van rajta ugyanis bikini. Ugyan nem ettől, de nagyon furán néz ki a modell: behorpadt a szeméremdombja. 

Emily Ratajkowski testét szinte minden szögből láthattuk már, hiszen ő az a modell, aki tulajdonképpen mást sem csinál, csak vetkőzik. Legutóbbi Instagram-posztja azonban elég furára sikerült. Túl azon, hogy van rajta fürdőruha, ami tőle egyáltalán nem megszokott, még a hasa sem néz ki valami jól.

Emily mindig is vékony volt, de eddig nem volt lyukas Forrás: Naj Jamai

A modell valószínűleg már túl sovány, ugyanis neki nem lapos a hasa, hanem befelé horpad, de ami ennél is bizarrabb, hogy ez a szeméremdombján is látszik. Érdekesen lehet összerakva Emrata, ugyanis a sovány embereknél általában a csípőcsont szokta kifeszíteni a bikinit, de nála nem ez a jelenség figyelhető meg.

Csodás gyűrűt mutatott Görög Zita: fotó! http://www.life.hu/trend/20171123-gorog-zita-ujjan-egy-csillogo-gyuru-ragyog.htmlGörög Zita a legfrisebb Instagram posztjában egy csillogó gyűrűt villantott. Vajon miért? TrendOrigoDöbbenetesen néz ki Stockard Channing: fotó! http://www.life.hu/trend/20171123-borzalmasan-nez-ki-stockard-channing.htmlFelismerhetetlen lett Stockard Channing. Sajnos nem az öregedés ártott neki a legtöbbet, hanem a rengeteg szépészeti beavatkozás. Trend--2 hónappal szülés után merész fürdőruhában pózol ÉNB Barbihttp://www.life.hu/trend/20171123-2-honappal-szules-utan-meresz-furdoruhaban-enb-barbi.htmlKicsivel több mint 2 hónapja adott életet első kislányának ÉNB Barbi, aki máris egy szexi, bevállalós fotót osztott meg magáról az Instagramján. Trend--Ashley Graham ellenzi a túlságosan sovány modellek alkalmazását http://www.life.hu/trend/20171122-nem-szabadna-sovany-modellekkel-reklamozni-ashley-graham-szerint.htmlAshley Graham nem bírta tovább magában tartani a véleményét a csontsovány modellek kapcsán. Kritikával illette a Victoria's Secret fehérnemű céget is. TrendOrigoÍgy változott Miley Cyrus stílusa az elmúlt évtizedbenhttp://www.life.hu/trend/20171122-a-25-eves-miley-cyrus-stilusevolucioja.htmlMiley Cyrus 13 éves kora óta a nyilvánosság előtt éli életét, azóta pedig nem kevés sztorit szolgáltatott a sajtó képviselőinek és a rajongóinak. Lázadókorszaka meglehetősen botrányosra sikerült, 25 éves korára viszont úgy tűnik, lenyugodott, és stílust váltott. Következzen a születésnapos Miley stílusevolúciója! Trend--Szemöldökfestéséről posztolt Bódi Sylvi: fotó! http://www.life.hu/trend/20171122-igy-festet-szemoldokot-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi kulisszatitkot osztott meg a rajongóival: megmutatta, mitől olyan csodásan ragyogó a szemöldöke. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.