karácsony szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy örömünkre év végén is rengeteg újdonsággal bővült a drogériák kínálata: most a legújabb termékeket ajánlom figyelmedbe, amikkel varázslatos lesz az ünnepi sminked. Íme, a top XX must have darab. 

1. Alapozó

Legyen egészségtől ragyogó a bőröd, próbáld ki a vadiúj Max Factor Healthy Skin Harmony ragyogásfokozó, ultrakönnyű folyékony alapozóját. A selymes formula fátyolként idomul arcodhoz, azt érzed, hogy nem érzed: az év egyik legjobb alapozója.

Forrás: Max Factor

2. Korrektor

A fáradtság tüneteit, a szem alatti táskákat pillanatok alatt elkendőzheted a HD minőségű, selymes Bourjois Paris Blur The Lines Concealerrel. Ez a speciális korrektor nem ül be a szemkörnyéki finom bőrbe, láthatatlan, nagyon selymes formula, imádni fogod. Friss és üde tekinteted lehet vele egy szempillantás alatt.

Forrás: Bourjois Paris

3. Szemfesték

Ha te is imádod a sokoldalúan kihasználható, praktikus megoldásokat és palettamániás vagy, akkor imádni fogod a Rimmel London négy vadonatúj szemhéjpúder palettáját. Káprázatosan pigmentált, gyönyörű színeket rejtettek el benne. A természetesség hangsúlyozására a Magnifeyes Nude Edition, az érzéki ártatlanságot a Magnifeyes Blush Edition, a végzetes titokzatosságot a Magnifeyes Smoky Edition és a trendek, színek kedvelőinek a Magnifeyes Color Edition paletta nyújt segítséget.

Forrás: Rimmel London

4. Szempillaspirál

Legyenek igézően természetesek és dúsak a pilláid a Bourjois Paris innovációja a Volume Reveal Adjustable dúsító szempillaspirál. Látványosan kiemeli és dúsítja a pillákat, ráadásul garantáltan csomómentes. Sőt, a speciális festékének köszönhetően rétegelheted is napközben akár többször, pilláid így is puhák maradnak, a festék nem pereg és a legjobb hír, hogy nem is kenődik el.

Forrás: Bourjois Paris

5. Ajakrúzs

Sokan azért nem használnak ajakrúzst, mert macerás, mert elkenődik, vagy mert ha tartós, akkor kiszárítja az ajkakat. Csudijó hírem van a Bourjois Paris Rouge Velvet The Lipstick ajakrúzsai nem ragadnak, nem kenődnek el, nem szárítják az ajkakat és ultra tartósak. Intenzív színpigmentek gondoskodnak a vibráló érzékiségről. A tizenkét fantasztikus, bársonyos árnyalat közül biztosan megtalálod egyéniségedhez a legjobban illőt. Ragyogj fesztelenül az ünnepek alatt.

Forrás: Bourjois Paris

+1. Arcpermet

Ha szeretnél egy kis időt spórolni, mindamellett, hogy a tartós smink is fontos számodra, akkor ezt a terméket mindenképp próbáld ki. Szenzációs újdonság a Rimmel Londontól az Insta Fix&Go 2in1 spray. Tökéletes bázisként, folyékony primerként is használhatod: egységesíti a bőröd szerkezetét, felkészíti a gyönyörű alapozásra, csak hab a tortán, hogy az illata is mennyei. A hidratálás után egyszerűen permetezd az arcodra nagyjából 20 cm távolságból, majd miután elkészültél a sminkeddel, fixálóként is használhatod. Garantáltan fesztelenül élvezheted az ünnepet.

Forrás: Rimmel London

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.