Gregor Bernadett már el is felejtette, milyen csinos nő volt

Forrás: TV2 -
Gregor Bernadett Forma-1 csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett régi képe került középpontba, méghozzá a Forma-1 miatt. Eldöntötték ugyanis, hogy ezentúl nem vonulnak fel csinos hostessek a rajtrácsra, ezzel együtt pedig összeszedték a régi „grid girl"-ök fotóit, köztük Gregor Bernadettét, aki most jött rá, hogy milyen bombázó volt. 

Gregor Bernadett ma is rendkívül csinos, sikerült megőriznie a szépségét, de természetesen, ahogy egykor, most sincs teljesen megelégedve magával. Mára viszont legalább rájött, hogy fiatalon elképesztően jól nézett ki, bár akkor nem így látta.

Gregor Bernadett rájött, hogy nagyon jól nézett ki Forrás: TV2

Előkerült ugyanis egy régi kép Berniről, melyen egy Forma-1-es autó mellett feszít. Ő is egyike volt azoknak a csinos hostesseknek, vagyis „grid girl"-öknek, akik felvonultak a rajtrácson. Ez a hagyomány azonban megszűnik, a döntés után pedig a Daily Mail összeállított egy galériát a lányokról, köztük volt Bernadett is.

Berni nagyon csinos volt! Forrás: Bongarts/Getty Images/Bongarts/Andreas Rentz

Középkorú nőként nagyon büszke vagyok ezekre a képekre.

Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.