Diana hercegné ikonikus estélyije 35 millióért kelt el egy árverésen

Diana hercegné estélyi ruha árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné estélyi ruhája 100 ezer fontért, vagyis átszámítva 35 millió forintért talált új gazdára egy árverésen. 

Elkelt az egykor Diana hercegnéhez tartozó, ikonikus estélyi ruha, amelyet a hercegné 1986-ban viselt Bahreinben. Az árverésen 100 ezer fontot, vagyis átszámítva 35 millió forintot fizettek érte, míg a ruha ezelőtti tulajdonosa mindössze 200 fontért jutott a darabhoz. Egy használtruha-boltban akadt az estélyire még 1994-ben, azonnal felismerte, és megvásárolta.

Ez a ruha kelt el 35 millióért Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle
Vasvári Vivien szépészeti beavatkozással kezdhette a hetethttp://www.life.hu/sztarok/20181203-vasvari-vivien-szepeszeti-beavatkozason-kezdhette-a-hetet.htmlDr. Krasznai Zsolttal közös videót osztott meg Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. Egyelőre nem árulták el, hogy mire készültek, úgy tűnik, szépészeti beavatkozásnak vetheti alá magát a luxusfeleség. TV + Sztárok--38 éves lett Anna Chlumsky, a My Girl – Az első szerelem egykori sztárjahttp://www.life.hu/trend/20181130-anna-chlumsky-az-elso-szerelem-egykori-sztarja-igy-nez-ki-most.htmlKi ne emlékezne a harmincas korosztályból a My Girl – Az első szerelem című filmre? Az 1991-es családi filmben Anna Chlumsky és Macaulay Culkin voltak a főszereplők. Utóbbiról manapság is sokat hallani, Anna viszont kevesebbet van reflektorfényben, pedig a 38. születésnapját ünneplő színésznő ma is megjelenik vörös szőnyeges eseményeken. TrendOrigoTolvai Reni piros csipkében mutatta meg formás melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181202-tolvai-reni-piros-csipkeben-mutatta-meg-formas-melleit-foto.htmlHamarosan kezdődik a Sztárban Sztár következő adása, ám Tolvai Reni már színpadra lépés előtt felforrósította a hangulatot. TrendOrigoKiss Ramóna afrofrizurát és hatalmas melleket villantott az X-Faktorban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181202-kiss-ramona-afro-frizurat-es-hatalmas-melleket-villantott-az-xfaktorban-foto.htmlKiss Ramóna megújult külsővel mutatkozott az X-Faktor szombati adásában. Trend--Heti trendjelentés: Nicole Kidman borzalmasan nézett kihttp://www.life.hu/trend/20181130-heti-trendjelentes-szerepel-benne-amber-heard-nicole-kidman-vintoria-beckham.htmlA héten a megszokottnál kevesebb vörös szőnyeges esemény várt minket. A legizgalmasabb közülük az Aquaman londoni premierje volt, ahol Amber Heard nagy meglepetést okozott. Trend--Bernát Sára modell a divat és a tudományok világát is meghódítjahttp://www.life.hu/trend/20181130-bernat-sara-modell-a-divat-es-a-tudomanyok-vilagat-is-meghoditja.htmlHazánkban talán nem olyan ismert Bernát Sára modell neve, azonban nemzetközi viszonylatban annál inkább. Rák Kati színésznő lányát egy párizsi ügynökség fedezte fel. Azóta nemcsak a divat, de a tudományok világát is meghódította. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.