Még mindig hódít a műbőr: mutatjuk a legtrendibb darabokat

fashion week tavasz műbőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műbőr nemcsak télen szuper viselet, de az átmeneti szezonokban is kifejezetten praktikus. Az idei tavaszi időszakban ráadásul szuper színek, minták és fazonok várnak benneteket. Mutatjuk a hazai fast fashion üzletek kínálatát!

Kabátok

A legalapvetőbb választás egy motoros dzseki. A klasszikus fekete soha nem megy ki a divatból, de a színesek is legalább annyira jól kombinálhatók egy alapruhatárral. Az örök barna helyett tavasszal a mustársárga az uralkodó szín, mellette pedig púderszínű, törtfehér, de élénk színű darabok is megtalálhatók a boltokban. Ami a szabást illeti, a kihajtott gallér, illetve az aszimmetrikus megoldás a trend, azaz a cipzár az egyik oldalra el van tolva.

1. Reserved 14.995 Ft, 2. H&M 9995 Ft, 3. Mango 17.995 Ft, 4. Bershka 8995 Ft, 5. Pull&Bear 8995 Ft Forrás: Life.hu

Nadrágok

A nadrágok között leginkább a leggings és a skinny fazonok mennek. Kevesebb egyenes vagy bő szárú szabást találni. Színekben talán gyengébb a kínálat, mint például a kabátok terén, de a kígyóminta hoz egy kis izgalmat a választékba.

1. Tally Weijl 25,99 euró, 2. Tally Weijl 25,99 euró, 3. Bershka 8995 Ft, 4. Zara 6995 Ft, 5. Reserved 8995 Ft Forrás: Life.hu

Szoknyák

Ami a szoknyákat illeti, igencsak széles a paletta. A szabásoknál a ceruza, a mini, a magas derekú, sőt még a pliszírozott is megtalálható, és mindezt néhány extrémebb változatban is beszerezhetitek, legyen szó egy vagány színről vagy éppen egy kígyómintás darabról, ami egy fantasztikus outfit fő eleme lehet.

1. Bershka 9995 Ft, 2. H&M 9995 Ft, 3. Zara 8995 Ft, 4. Bershka 5995 Ft, 5. Bershka 6995 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.