Csodaszépen kisminkeli magát a lány, akinek egy nagy anyajegy van az arcán

smink csúfolódás anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyajegye miatt csúfolták az iskolában Tashát, most pedig mindenki úgy szeretne kinézni, mint ő.

A most 21 esztendős Tashát egy, az arcán lévő, nagy anyajegy miatt sokat csúfolták az iskolában. Akkor szégyellte magát a külseje miatt, azóta azonban megtanult sminkelni, és elképesztően kreatív módon rejti el a szépséghibáját.

Elmondása szerint azóta, hogy elfogadta a külsejét olyannak, amilyen, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet él. Sminktehetségét pedig az Instagramon is szívesen megmutatja, a közösségi oldalát egyre többen követik – írja a Story Trender.

Caesar Lima a különleges szépséget keresi: fotók anyajegyes és pigmentfoltos modellekrőlhttp://www.life.hu/trend/20190520-caesar-lima-a-kulonleges-szepseget-keresi-fotok-anyajegyes-es-pigmentfoltos-modellekrol.htmlNemcsak a tökéletes bőr és a teljesen szimmetrikus arc lehet szép. Caesar Lima fotóin olyan modellek szerepelnek, akiknek a bőre nem tökéletes, mégis különleges. TrendOrigoHeti trendjelentés: a cannes-i vörös szőnyegen villantotta meg izmos fenekét Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20190517-heti-trendjelentes-szerepel-benne-alessandra-ambrosio-amber-heard-amal-clooney.htmlA cannes-i filmfesztivált nemcsak a filmes szakma figyeli nagy érdeklődéssel, hanem a divat rajongói is. A vörös szőnyeges eseményekre a mozi csillagai mellett más hírességek, modellek is hivatalosak. A nyitónap után is több izgalmas ruhát láthattunk a premiereken, mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Karl Lagerfeld utódja bemutatta első Chanel-kollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20190514-karl-lagerfeld-utodja-virginie-viard-bemutatta-elso-chanel-kollekciojat.htmlFebruár 19-én, 85 éves korában hunyt el Karl Lagerfeld, korunk egyik legikonikusabb divattervezője. A hír az egész divatvilágot megrázta, hamarosan pedig elindultak a találgatások, hogy ki léphet Lagerfeld helyére a Chanel kreatív igazgatói posztján. TrendOrigoMeghan Markle arcát szeretné a harmincéves elvált anyukahttp://www.life.hu/trend/20190512-meghan-markle-arcat-szeretne-a-harminceves-elvalt-anyuka-plasztika.htmlTanya Ricardo, a harmincéves elvált anyuka alighanem Meghan Markle egyik legnagyobb rajongója. Olyannyira, hogy fel is keresett már egy plasztikai sebészt Houstonban, hogy arca a lehető legjobban hasonlítson bálványára. Trend--Smink nélkül szelfizett Kisóhttp://www.life.hu/trend/20190509-smink-nelkul-szelfizett-kiso.htmlSmink nélkül mutatta meg magát Kisó. TrendOrigoMély dekoltázst villantott Halle Berryhttp://www.life.hu/trend/20190510-mely-dekoltazst-villantott-halle-berry.htmlHalle Berry új filmje premierjén villantott mély dekoltázst. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.