Ezért nehéz segítség nélkül lefogyni - olvasd el, mint gondol erről Daniella

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val egyik nyertesének minden álma, hogy gyönyörű menyasszonnyá váljon az augusztusi esküvőjére. Ebben segítségre lesz a Life.hu szakértői csapata. De mi okozta Daniellánál a súlytöbbletet és miért nem sikerült tőle már korábban megszabadulnia? Elolvashatod a blogjában. 

Még most is nehéz elhinni, hogy engem válaszottak! Az elmúlt egy-két évben rengeteg jó dolog történt velem: eljutottam Spanyolországba, nyertem több sorsoláson is (könyvet, szállást, fesztiválbelépőt), végre igazi felnőttes munkám lett, de mégis a legnagyobb boldogság az volt, hogy Bence megkérte a kezem. Az idei év pedig még ennél is jobb lesz, hiszen a Life.hu csapata segít abban, hogy a nagy napon ne csak azért érezzem szuperül magamat a bőrömben, mert hozzámegyek a nagy Ő-höz, hanem hogy magamat is igazán szépnek láthassam.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Korábbi kísérleteim

Mindig is túlsúlyos voltam, de 10 évesen tettem először kísérletet arra, hogy fogyjak. Szüleim elvittek szakemberhez, és a javasolt étrend alapján látványosan leadtam a feleslegemből, de még mindig maradt rajtam. 12 évesen szépen lefogytam, egy évig tudtam is tartani, de aztán az akkori problémáim kihatottak az étkezésemre is, így ismét túlsúlyos lettem. Legközelebb 15 évesen fogytam nagyobb mennyiséget 3 hónap alatt úgy, hogy naponta 1 zsömlét ettem és hetente többször futottam, de aztán minden a klasszikus forgatókönyv szerint történt: ahogyan normálisan étkeztem, szépen lassan (de csak azért, mert vigyáztam az étkezésekre) elkezdtem visszahízni a kilókat. 18 évesen voltam a legjobb formában, 19 kilóval kevesebb voltam, mint most. Nagyjából két évig sikerült megtartani a jó alakot úgy, hogy alig ettem, mert egész nap suliban voltam, aztán meg gyakran jártam bulizni, és a kis zsebpénzemet sajnáltam kajára költeni.

A folytatást olvasd el Daniella blogján, itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.