férfimagazin dj vetkőzés erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Lia újra fényképezőgép elé állt, hogy egy igazán dögös nyári fotósorozatot készítsen magáról, valamint nemrég átszabatott új melleiről. 

Az újság nemcsak a szemeknek, hanem a zeneszeretőknek is kedvez, ugyanis Lia egy különleges nyári mixet is készített, melyet az újsághoz mellékelnek. A Balaton partján egy exkluzív kastély medencéjénél készült képeken Lia egy falatnyi tangában élvezi a napsütést. A modell- dj hosszú évek után most először engedett a csábításnak és mutatta meg bájait, persze azért sok mindent hagyott a fantáziára is. Liának mostanában minden idejét leköti a DJ szakma, így nincs módja egy medence partján napozni, így nagyon örült, hogy a fotók a szabadban, napsütésben és vízparton készültek.

Kustánczi Lia már 2 éve éli a szinglik életét, két kiskutyájával, Ronival és Lily-vel osztja csak meg az ágyát. Reméli, hogy ez a nyár a változások időszaka lesz, hiszen szíve már régóta nyitott egy új kapcsolatra. A leendőnek azonban mindenképpen szeretnie kell Lia zenéjét, hiszen napi több órában gyakorol otthon, mivel egyre több a fellépése DJ-ként.

"Nagyon régen vállaltam el ilyen merész fotósorozatot, de most megihletet a nyár és a meleg. Nem tagadom, büszke vagyok a fotókra, de arra még büszkébb, hogy az újság mellékleteként az én mixemet kapják majd meg az olvasók. Nagyon várom a visszajelzéseket, remélem, mindenkinek tetszik majd a látvány és persze a zeném is!" mesélte Lia izgatottan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.