Hamarosan megszülethetnek a Clooney-ikrek

ikrek George Clooney szülés Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármelyik nap megszülethetnek az ikrek, ezért már George sem utazhat olyan távoli helyekre a kismamától, nehogy lemaradjon a nagy pillanatról. 

Ahogy azt már megírtuk, év elején robbant a gólyahír, miszerint a Clooney-pár ikreket vár. Az 56 éves színész nagyon boldog lett az apaság gondolatától, de voltak olyan pillanatok, amikor kissé bizonytalan volt a kérdésben.

Részesei lehettünk, ahogy a sztárok a babák leendő nevein vitatkoztak, és azt is megtudtuk, hogy Julia Roberts, milyen szülői tanácsokkal látta el a kollégáját. Most pedig már a célegyenesbe értek, a babák bármelyik pillanatban megérkezhetnek. Amal eredetileg Június első hetére van kiírva, de ilyenkor már készülni kell arra az eshetőségre is, hogy kicsit korábban jönnek a kicsik.

Bármelyik percben megszülethetnek az ikrek Forrás: Valery Hache / AFP

Éppen ezért a kismama már nem engedte, hogy George részt vegyen az Aurora-díjátadó hétvégi gáláján, ahol egyébként a színész is a választási bizottság tagja. Jobb híjján videóüzenetben gratulált az idei év nyertesének, Dr. Tom Catenának, aki közel 750 ezer betegről gondoskodott a szudáni háborús zónában.

"Nagyon szerettem volna részt venni az eseményen, de ha a feleségem pont akkor ment volna szülni, akkor valószínűleg nem mehetten volna haza" - írta meg a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.