Petics Kristóf zenekara albumot ad ki az énekes tiszteletére

Forrás: Petics Kristóf -
Petics Kristóf album zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gilbert In Love együttes úgy döntött, kiadják az albumot, amin még Petics Kristóffal együtt dolgoztak. Így tisztelegnek a fiatal énekes előtt, aki tragikus körülmények között hunyt.

Ez egész országot megrázta az egykori X-Faktoros halálhíre, Petics Kristóf egy tóba fulladt bele május végén Újfehértón.
A fiatal énekes zenekarával már dolgozott albumukon, amit Kristóf szeretett volna kiadni idén. Az együttes tagjai most úgy döntettek, kis példányszámban megjelentetik a Lime-ot.

Petics Kristóf zenekara kiadja új albumukat, ahogy az énekes szerette volna. Forrás: Petics Kristóf

„Nehéz időszak ez a zenekar életében, de az élet megy tovább. Múlt vasárnap voltam Kristóf sírjánál, aztán átmentem Tomekhez, a szólógitárosunkhoz. Átbeszéltük a terveinket, megmutatta az új dalokat. Kristófnak nagy tervei voltak. Még az idén ki akarta adni a GIL első albumát, a Lime-ot, amit teljes terjedelmében csak azok hallhattak, akik részt vettek a tavaly decemberi koncertünkön. Elhatároztuk, kis példányszámban megjelentetjük az albumot, hogy ezzel tisztelegjünk az emléke előtt" – mesélte a Blikknek Fekete Edward, az együttes tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.