Vége Kanye West és Irina Shayk románcának: úgy néz ki, szakított a sztárpár

Forrás: Getty Images / AFP -
Irina Shayk Kanye West szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West nem vesztegette az idejét, miután Kim Kardashiannál zátonyra futott a házasságuk: Irina Shayk modellel kezdett el randizgatni, de úgy tűnik, annak is vége. 

Kim Kardashian és Kanye West közel 7 év házasság után döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik egymástól. Akik követték a sztárpár életét, ezen talán nem is csodálkoztak, hiszen a rappernek egyre gyakoribb és egyre furcsább kirohanásai voltak. Családi titkokat teregetett ki, például azt állította, hogy amikor Kim Kardashian az első gyerekükkel terhes lett, gondolkodtak az abortuszon.

Vége a románcnak Forrás: Getty Images / AFP

Mindenki számára egyre világosabbá vált, hogy Kim Kardashian nem fogja kirohanásait sokáig tűrni, és így is lett. Bejelentették, hogy elválnak, de a rapper nem sokáig bánkódott: Irina Shayk modellel kezdett el randizgatni, Franciaországba is elutaztak együtt. Kiderült azonban, hogy ennek a kapcsolatnak is vége: "Ez soha nem is volt komoly dolog" - mondta egy forrás a People-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.