Kanye West nem sokáig bánkódott Kim Kardashian miatt: magángépen utaztatta Franciaországba Irina Shayk modellt. 

Kanye West és Kim Kardashian közel hét év házasság után válnak el egymástól, a hír nem érte meglepetésként a nyilvánosságot: már régóta pletykálták ugyanis, hogy nincs minden rendben a pár háza táján. Ezek a híresztelések pedig igaznak bizonyultak, a páros már nem is él együtt. Kanye West pedig nem vesztegette az idejét szomorkodásra, habár a válás még nem hivatalos, ő már továbblépett, méghozzá Irina Shayk modellel, aki korábban Bradley Cooper párja volt.

Kanye West nem sokáig bánkódott válása miattForrás: Getty Images for Vanity Fair/2020 Getty Images and Vanity Fair/Rich Fury/Vf20

Kanye és Irina semennyire sem próbálják titokban tartani viszonyukat, bár azt egyelőre senki nem tudja, mennyire komoly közöttük a kapcsolat. Annyira azonban biztos, hogy együtt utazzanak: most Franciaországban nyaralgatnak egy luxusszállodában. A TMZ értesülése szerint a rapper a 44. születésnapja alkalmából utazott el, ráadásul egy magángéppel, amin csak ketten voltak Irina Shaykkal. A kapcsolat a hírek szerint egyelőre nem zavarja Kim Karadshiant, egyáltalán nem is törődik vele.