Nem sokáig bánkódott válása miatt Kanye West: ezzel a szupermodellel nyaralgat Franciaországban

Forrás: Getty Images for Vanity Fair/2020 Getty Images and Vanity Fair/Rich Fury/Vf20 -
Irina Shayk modell Kanye West válás kim kardashian Franciaország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West nem sokáig bánkódott Kim Kardashian miatt: magángépen utaztatta Franciaországba Irina Shayk modellt. 

Kanye West és Kim Kardashian közel hét év házasság után válnak el egymástól, a hír nem érte meglepetésként a nyilvánosságot: már régóta pletykálták ugyanis, hogy nincs minden rendben a pár háza táján. Ezek a híresztelések pedig igaznak bizonyultak, a páros már nem is él együtt. Kanye West pedig nem vesztegette az idejét szomorkodásra, habár a válás még nem hivatalos, ő már továbblépett, méghozzá Irina Shayk modellel, aki korábban Bradley Cooper párja volt.

Kanye West nem sokáig bánkódott válása miatt Forrás: Getty Images for Vanity Fair/2020 Getty Images and Vanity Fair/Rich Fury/Vf20

Kanye és Irina semennyire sem próbálják titokban tartani viszonyukat, bár azt egyelőre senki nem tudja, mennyire komoly közöttük a kapcsolat. Annyira azonban biztos, hogy együtt utazzanak: most Franciaországban nyaralgatnak egy luxusszállodában. A TMZ értesülése szerint a rapper a 44. születésnapja alkalmából utazott el, ráadásul egy magángéppel, amin csak ketten voltak Irina Shaykkal. A kapcsolat a hírek szerint egyelőre nem zavarja Kim Karadshiant, egyáltalán nem is törődik vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.