Kim Kardashian kiborult Kanye Westre, amiért az elárulta, hogy abortuszon gondolkodtak

Forrás: Karwai Tang/Getty Images/2020 Karwai Tang/Karwai Tang -
kampány Kanye West kim kardashian abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kenya West már elindította elnökválasztási kampányát, egy beszédében pedig bevallotta, amikor Kim Kardashian bejelentette, hogy első babájukkal állapotos, elgondolkodtak az abortuszon. A sztár teljesen kiakadt párjára, mivel előtte vele nem egyeztette, hogy megosztja ezt az információt a nagyvilággal.

Indul az elnökválasztáson Kenya West, a rapper máris megkezdte a kampányát. Csakhogy egyik beszédével meglehetősen magára haragította feleségét. A sztár ugyanis könnyes szemmel mesélt arról, hogy amikor kapcsolatuk elején Kim közölte vele, hogy terhes, teljesen lesokkolódott. De a nő sem volt felkészülve egy babára, ezért elgondolkodtak az abortuszon.

Kim Kardashian és Kanye West az abortuszt fontolgatták. Forrás: Karwai Tang/Getty Images/2020 Karwai Tang/Karwai Tang

„A Biblia azt mondja, hogy ne ölj. A barátnőm zokogva hívott fel, hogy babát vár. Elgondolkodtam, ugyanis a rapperek életét éltem, állandóan csajoztam. Először örültem a hírnek, de aztán megijedtem. Az első hónapokban végig kérdés volt, hogy elvetessük-e a babát. Már ott volt a kezében az abortuszhoz szükséges tabletta" – mondta beszédében a sztár, hozzátéve, ezt el kellett mesélnie, még ha a felesége el is válik tőle emiatt - írta a People

Kim valóban nem volt boldog attól, hogy párja kitárulkozott a nagyvilág előtt, ismerőseik szerint szó szerint őrjöng. Ugyanis nagyon félti a gyerekeit, úgy gondolja, ez a vallomás rossz hatással lesz rájuk. Úgy érzi, nem fér bele a politikai kampányba a magánéletük ilyen szintű kiteregetése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.