Dundika őszinte vallomása: aggódott, hogy Majka megjelenik-e az esküvőn

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
esküvő Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Dundika a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent, esküvőjükről azonban utólag egyre több részlet derül ki. Az újdonsült feleség most elárulta, megfordult-e a fejében, hogy Majka nem jelenik meg. 

Majka és Hajni a nyilvánosság kizárásával tartották meg esküvőjüket, de a sztárvendégeknek köszönhetően néhány fotó kiszivárgott nagy napjukról. Később nagyon sok részletre fény derült, például az, hogy Majka elérzékenyült, mikor megpillantotta kedvesét. Dundika most arról nyilatkozott, aggódott-e azért, hogy Majka nem jelenik meg az esküvőn. Az ugyanis köztudott volt, hogy a házasság intézménye nem annyira fontos a rappernek.

Majoros Hajni csak egy pillanatra aggódott azon, Majka megjelenik-e az esküvőn Forrás: Instagram/majoroshajnalka

"Csak egy pillanatra aggódtam azon, hogy Peti végül megjelenik-e a ceremónián. Aztán úgy voltam vele, hogy ha menni akar, akkor menjen. Azzal már nem tudok mihez kezdeni" - mondta Hajni Jakupcsek Gabriella műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.