"Majka elérzékenyült, mikor megpillantotta kedvesét" - Újabb részletek az év esküvőjéről, a pár egyik közeli barátja mesélt

Forrás: Majoros Hajnalka/Instagram -
Majka esküvője Szekszárd Majka Majka és Dundika esküvője borászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén végre összeházasodott Majka és Dundika. A szertartást és a lakodalmat egy gyönyörű szekszárdi borászatban tartották. A hétvégén már több részlet is napvilágot látott az év sztáresküvőjéről, és most egy közeli barát is "árulkodott".

Az ismerős beszámolója szerint a szertartás előtt a vőlegény és a menyasszony nem találkozott egymással.

"Hajni és Peti külön kis bungallóban voltak, nem is látták egymást a ceremónia előtt. Hajnihoz már délelőtt érkezett a sminkes és a fodrász, kicsit később pedig barátnője, Holdampf Linda stylist is megjött. Majka még jókedvűen kártyázott egyet a barátaival, így töltötte utolsó „szabad" perceit. (...) Öt órakor kezdődött a szertartás, ahová Hajni érkezett meg utolsóként, az elegáns világos öltönyben feszítő Majka is csak ott látta meg szerelmét. Gyönyörű volt, mint a mesékben a hercegnők, visszafogott smink, csodás loknik, és persze a tüll hófehér ruha, mindenkinek elállt a lélegzete. Majka pedig meghatódott, elérzékenyült, amikor megpillantotta kedvesét" - mesélte az informátor a Blikknek.

Majka és Hajni hétvégén házasodtak össze egy szekszárdi borászatban Forrás: Majoros Hajnalka/Instagram

Dundika Billie Eilish Lovely című számára vonult be a szertartásra. Hajni tanúja az egyik családtagja volt, Majkáé pedig az egyik legjobb barátja. A menyasszonyi csokrot Hajni testvére, Brigi kapta el.

"Minden szuperül sikerült, az étel- és italfelhozatal pazar volt, a díszítés és a környezet pedig olyan, ahogyan Hajni megálmodta. Elegáns, kifinomult, igazán csajos a dekoráció. Volt egy virágos fal, amelyen például világító felirat hirdette a párt, ugyanis egy Mr. és Mrs. tábla került fel rá. Mindenki nagyon jól érezte magát, pont olyan volt a nagy nap, ahogyan eltervezték" - mondta az ismerős.

Majkáék lakodalma az egyik neves szekszárdi borászat pincészetében volt, körülbelül 150 vendéget hívhattak meg. Ott volt többek között Ördög Nóra és Nánási Pál, Till Attilla és felesége, Kriszta, Pápai Joci és családja, Hajós András, Nika, Curtis, Holdampf Linda, valamint Király Viktor és felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.