Csutit sokkolták a határon látottak: "Borzalmas volt látni a kétségbeesést a szemükben"

Life TV -
adomány Orosz-ukrán háború menekültek Csuti segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András Csuti a minap kint járt az ukrán határnál, és hatalmas mennyiségű adománnyal segített a rászorulóknak. Elmondta, nagyon megviselte mindaz, amit a határnál látott.

Csuti a napokban Beregsurányba és Vásárosnaményba utazott, ahol közel tizenöt köbméternyi adományt osztott szét a menekülteknek. Bár már nem először találkozott nehéz helyzetben lévő emberekkel, mégis megrázták a határnál látottak.

Csuti Life TV

"Rengeteg fiatal nő, édesanya volt ott gyerekekkel, a csecsemőktől a kamaszokig. Borzalmas volt látni a fáradtságot, a fájdalmat, a kétségbeesést a szemükben. Néhány nap alatt fordult fel az életük: hetekkel ezelőtt még ők is ugyanolyan életet éltek, mint mi, a saját otthonukban, most pedig a bőröndjükben van az egész életük, már ami megmaradt belőle. Egy másik országban várják a sorsukat teljes bizonytalanságban, miközben azt sem tudják, áll-e még az otthonuk és mi van a szeretteikkel... Azt lehet látni ezeken az embereken, hogy elképesztően megviseltek, zavarodottak, ami nem meglepő, hiszen lehet, hogy néhány órával azelőtt még golyók elől menekültek... Nem tudom szavakkal leírni ezt a hangulatot" – mondta az üzletember, aki a Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal ment ki a határra.

Miután több órát eltöltöttek az ukrán határnál, Csutiék öt menekültet felhoztak Budapestre.

"Azt hiszem, ez a minimum, amit valaki megtehet, ha van autója és egy kis ideje. Rengeteg önkéntessel találkoztam a határnál, akiket maximális tisztelet illet, mert erejükön felül igyekeznek minden fizikai és lelki segítséget megadni ezeknek az embereknek, a nap huszonnégy órájában" – mondta Csuti a Metropolnak.

Már több mint két hónapja, hogy kiderült, Kulcsár Edina és Csuti válnak. Az üzletember elárulta, mi hiányzik neki leginkább a múltjából. Azóta egy hotelszobában él, de nagyon hiányzik neki a családi fészek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.