Szabó András Csuti elárulta, mi hiányzik neki leginkább a múltjából

Forrás: Instagram -
esküvő házasság múlt család Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint két hónapja, hogy kiderült, Kulcsár Edina és Csuti válnak. Az üzletember elárulta, mi hiányzik neki leginkább múltjából.

Kulcsár Edina és Szabó András válásának híre az egész országot meglepte. Bár a sztárpár nem tagadta, hogy nehézségekkel küzd, a legtöbben bíztak abban, hogy sikerül megmenteniük a házasságukat.

Edina és Csuti a szakítás után egy ideig közös gyermekeik érdekében egy fedél alatt éltek, ám az üzletember nem sokkal később úgy döntött, elköltözik a családi fészekből. Csuti Hajdú Péter műsorában is beszélt arról, hogy jelenleg egy szállodában éli mindennapjait, és bár hihetetlen luxusban él, nem érezheti magát igazán otthon.

"Jelen élethelyzetemben ez egy hatalmas segítség volt. Ez a hely mindenben maximálisan a kényelmemet szolgálja"

– kezdte a Borsnak Csuti.

"Eddigi mindennapjaimban mindig az történt, hogy felkeltem, elmentem dolgozni, és hazamentem a családomhoz. Ez volt az otthonom. Egy szálloda nem helyettesíti ezt. Más az a szeretet, amit az ember kap. Nekem nagyon hiányzik az otthon melege"

– tette hozzá Csuti, aki nagyon hálás azért, ahogy fogadták őt.

"Kaptam egy lehetőséget, hogy egyik pillanatról a másikra megoldódjon a lakhatásom, másodsorban pedig az a fogadtatás, és azok az emberek, akikkel mára már barátok lettünk, hihetetlenül sokat segítettek abban, hogy valamilyen úton-módon – ha nem is teljesen –, de túltegyem magam azon, ami velem történt az év elején. Jó érzés ezekkel a barátokkal együtt lenni "

– hálálkodott az üzletember, aki mint mondja, egész életében hálás lesz azoknak, akik segítettek neki ebben a nehéz helyzetben.

Forrás: Instagram

Csuti a válás ellenére heti 3-4 napot tölt a gyermekeivel, akikért annyira hálás, hogy még a nevüket is magára varratta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.