Elképesztő! Ennyibe kerül Csutinak egy éjszaka a hotelben, ahol él

Forrás: Instagram -
luxusszállás hotel otthon melege Szabó András Kulcsár Edina Szabó András Csuti szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején robbant a hír, hogy hosszas küzdelem után végül mégsem sikerült megmenteni Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házasságát. A sztárpár a válás mellett döntött, és úgy tűnt, békében lezárják majd a kapcsolatukat, amikor kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Csuti egy ideig még otthon élt a közös családi fészekben, hogy a gyerekek a lehető legkevésbé érezzék meg, hogy felbomlott az addigi kötelék. Egy idő után viszont már tarthatatlanná vált a helyzet és az üzletember végül elköltözött otthonról. Szállodatulajdonos barátja sietett a segítségére, azonban Csuti a luxus ellenére sem érzi jól magát.

Két hónapja egy luxusszálláson él Csuti Forrás: Instagram

Két hónapja, azaz több mint 60 napja él egy hotelszobában, de nagyon hiányzik neki a családi fészek.

– mesélte Csuti a Borsnak.

A DigitalHungary megírta, hogy Csuti egy olyan Duna-parti luxusszállodában él, ahol átlagosan 40 ezer forintba kerül egy éjszaka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.