2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Hoppá! Kibékülhetett Zámbó Krisztián és menyasszonya, Zsuzsika?

fotó közös fotó Zámbó Krisztián kibékülés szakítás Takács Zsuzsika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén júniusban derült ki, hogy több mint tíz év után külön utakon folytatja a sztárpár, Zámbó Jimmy fia és szerelme. A fiatalok az elmúlt tíz évben már többször is szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz: ez a mostani viszont végleges döntésnek tűnt.

Krisztián és kedvese, Zsuzsika már az esküvőt tervezték, ezért is lepte meg a rajongókat, hogy a tervek ellenére mégis a különválást választották. Eleinte nem részletezték az okokat, csak később derült ki, hogy a gyerekvállalás volt az egyik olyan kérdés, amelyben nem értettek egyet. Krisztián gyereket szeretett volna, párja azonban másként gondolta.

A páros most mégis közös fotót tett közzé, a poszthoz pedig semmilyen megjegyzést nem fűztek. A rajongók körében megcsillant a remény, ugyanis a vidám képek alapján azt gondolhatják, hogy kibékült Krisztián és Zsuzsika - és mint az elmúlt tíz évben többször, most is sikerül megmenteniük a kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.