Zámbó Krisztián elárulta, mi vezethetett a szakításhoz: "Ez az utóbbi időszakban egyre több feszültséget okozott közöttünk"

családalapítás Zámbó Krisztián szakítás Takács Zsuzsika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy fia, Krisztián tizenegy év után szakított párjával és nagy szerelmével, Takács Zsuzsikával. Az elválásuk híre azért is lepte meg az énekes rajongóit, mivel nemrég az esküvőt tervezték.

A kapcsolatukat hullámhegyek és völgyek egyaránt tarkították, de mindig visszataláltak egymáshoz. A mostani viszont már végleges búcsú, és egyikük számára sem könnyű feldolgozni a szakítást. Krisztián pár hete beismerte, hogy nagyon nehéz időszak ez most, nemrég pedig egy érzelmes videóban mesélte el őszintén, hogyan is érzi most magát.

"Egyelőre nem állok készen még egy új kapcsolatra, de nem tettem le arról, hogy ismét rátaláljak a szerelemre. Mindig is fontos volt számomra a család, az egész Zámbó família ilyen, és mostanra egyre jobban előtérbe kerül egy saját család is. Negyvenkét éves vagyok, megértem erre, és bár fáj a szívem, hogy ez a 11 éves kapcsolat tönkrement, megértem, hogy ő 31 esztendősen még nem szeretne gyereket. Ez az utóbbi időszakban egyre több feszültséget okozott közöttünk, és közrejátszott a szakításunkban is" - mondta a Blikknek Krisztián, aki azt is kijelentette, hogy a szakításuk végleges.

A gyerek miatt szakított Zámbó Krisztián és Zsuzsika: "Megértem, hogy ő 31 esztendősen még nem szeretne gyereket" Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

"A legnagyobb tisztelettel gondolok rá és ez nem változik később sem. A Várlak című új dalomhoz készülő klipben még ő szerepel, de ez már így marad. Olyan lesz, mint egy búcsú. Szerintem a környezetváltozás sokat dobna a lelkiállapotomon. Elhagynám a jelenlegi albérletem, úgy érzem, túl sok itt az emlék. Szeretnék saját házat, de majd csak akkor, amikor a saját családommal költözhetek be" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.