Vége! 11 év után szakított a magyar sztárpár

Forrás: Shutterstock -
Takács Zsuzsi Zámbó Krisztián szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, válságba került Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzsika kapcsolata, pedig már az esküvőt tervezték. A rajongók bíztak abban, hogy a sztárpár kapcsolata még menthető, ám az énekes közösségi oldalán bejelentette: három hete nem alkot egy párt Zsuzsikával.

Zámbó Krisztián Instagram-oldalán közölte a nyilvánossággal, hogy 11 év után véget ért a kapcsolata Zsuzsikával. Az egykori szerelmesek három héttel ezelőtt tettek pontot a kapcsolatuk végére.

Az énekes leszögezte, nem harmadik fél miatt döntöttek úgy, hogy elválnak az útjaik, hanem az idő elteltével sokat változtak, és mások a jövőről alkotott elképzeléseik.

Vége! 11 év után szakított a magyar sztárpár Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

Hozzátette, habár igaz az, hogy már többször szakítottak, majd utána mindig kibékültek, ez most nem fog újból megtörténni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.