"A legjobb Apukája lettél a gyerekeinknek" - Szilágyi Szilvi megható poszttal köszöntötte Caramelt

Szilágyi Szilvi Szilágyi Szilvia szerelem Molnár Ferenc Caramel évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Szilvi egy közös fotóval, és megható sorokkal köszöntötte születésnapos férjét, Caramelt.

Caramel és felesége, Szilvi egyik legnagyobb álma teljesült 2022-ben, ugyanis megfogant második gyermekük, Miron. A legkisebb családtag azóta meg is született, és az immár négytagú család óriási boldogságban éli a mindennapokat.

Szilvi ezúttal a szerelmével közös fotót posztolt, és megható szerelmi vallomással köszöntötte Caramelt 41. születésnapja alkalmából.

"Pont annyi idős vagyok, mint amennyi Te voltál amikor megismertelek. Eltelt 12 év, 12 szülinap együtt...Őrülten sokat változtál és nőttél még nagyobbra a szememben, és annak ellenére, hogy a legjobb Apukája lettél a gyerekeinknek, még mindig az az önzetlen, teljesen lökött "srác" vagy aki mindig talál alkalmat arra, hogy megnevettessen!...és ezt (is) imádom Benned!❤️ Boldog Szülinapot @caramelmusic !!!! ✨#birthdayboy #myhusband"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.