Megtörte a csendet Aurelio édesanyja: így várja haza a börtönből egyetlen fiát

Forrás: TV2 -
Aurelio börtön VV Aurelio Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio édesanyja egy év után törte meg a csendet, és elmondta, hogyan éli meg fia hiányát.

Aurelio édesanyja, Márta korábban szerepelt a niylvánosság előtt, fiával együtt az RTL Hagyjál főzni! című műsorában is együtt kotyvasztottak a konyhában. A VV6 győztesének édesanyja aztán eltűnt a reflektorfényből, amióta pedig egyetlen fia börtönbe került, szinte teljesen kizárta a nyilvánosságot.

Márta azóta, hogy fia bevonult a börtönbe nem nyilatkozott, de a Blikkel most kivételt tett, és őszintén vallott arról, hogy élte meg az elmúlt egy évet Aurelio nélkül.

"Nagyon hiányzik, szinte egész nap rá gondolok. A munkám segít egyedül, az le tud kötni, de ha hazaérek, mindig szembesülök azzal, hogy nincs otthon. A szobáját folyamatosan rendben tartom, rendszeresen takarítjuk, mert bízom abban, hogy hamarosan hazatérhet. Mindennap bemegyek oda, jó érzéssel tölt el ott lenni, olyan, mintha velem lenne"

– mesélte a realitysztár édesanyja, aki kétnaponta tud beszélni a fiával telefonon vagy Skype-on.

"Féltettem nagyon attól, hogy miként illeszkedik be abba a szigorú rendszerbe, mert ő mindig is egy szabad szellemű, önfejű fiú volt. Úgy látom, jól vette az akadályokat, és nagyon sokat változott. A beszélgetéseink során is érzékelem, mennyire komoly férfivá ért, és milyen sokat változott. Sokszor ő nyugtat, tanít engem. Ha valamilyen bajom van, mindig mondja: „Anyukám, engedd el az egódat! Nem számít semmi más, csak a család és az, hogy egészségesek legyünk".

Forrás: TV2

Aurelio korábban őszintén beszélt arról, nem engedi édesanyjának, hogy meglátogassa a börtönben. Márta asszony most bevallotta, hogy ő sem szeretné így látni a fiát, hiszen nem tudná elviselni, hogy nem ölelheti át.

A korábbi valóságshow győztes a rácsok mögött tudta meg, hogy született egy kislánya. Márta asszonynak a tündéri unokája, Szofi segít túlélni a fia nélkül töltött napokat.

"Sokkolt, amikor a lány jelentkezett nálam, majd DNS-mintát kért tőlem. Természetesen segítettem, hiszen tudni akartam az igazságot. Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy valóban a fiam az apja. Úgy éreztem, a sok rossz után végre egy kis öröm is éri a családunkat azzal, hogy Szofi megszületett.

Azóta ő az én napsugaram és a vigaszom, aki segít túlélni a fiam hiányát. Sokat látogatom, ők is gyakran jönnek hozzám az édesanyjával. Alig várom, hogy Aurelio is velünk legyen, és lássam őket végre együtt."

- mondta Aurelio édesanyja, hozzátéve, nem csak neki, de fiának is hatalmas erőt ad, hogy idekint várja a kislánya, akinek a lehető legjobb apukája szeretne lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.