A rácsok mögött lett apa Aurelio: "Én annak a gyereknek az apja akarok lenni"

Forrás: TV2 -
baba Aurelio börtön VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Aurelio már több hónapja börtönben van, a rácsok mögött tudta meg, hogy apa lett. 

Aurelio 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott emberrablásért és a drogügyei miatt, már több hónapja rácsok mögött van. Ott tudta meg, hogy apa lesz. "Van egy gyerekem. Egészen mostanáig nem tudom, hogy ezt hogy kivitelezem" - kedzte a Tények Plusznak. A gyerek anyja nem Aurelio legutóbbi barátnője, aki még mindig támogatja, hanem egy gyerekkori barát.

A rácsok mögött lett apa Aurelio Forrás: TV2

"Az igazság az, hogy ő nem egy egyéjszakás kaland – a gyerek anyja – és nem úgy van, hogy én elmentem egy diszkóba, megismerkedtünk és gyerekem lett tőle, ezt nem így kell elképzelni, nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet, nem én leszek az első és az utolsó aki külön fogja felnevelni a gyereket. Viszont a hírek ellenére én teljes mértékben, mindenhogyan támogatni fogom, mind anyagilag, mind érzelmileg. Én annak a gyereknek az apja akarok lenni" - mondta Aurelio. A gyerekről és az anyjáról ennél többet nem akar megosztani a nyilvánossággal.

"Ha minden jól megy... és nagyon bízom benne, hogy a magatartásomnak megfelelően haza tudok menni, azért remélem, hogy a gyereknek a második születésnapját már ott helyben tudom megélni. Ha lehet így mondani. Nagyon dolgozom azon, hogy jó magaviselettel megkapjam a kedvezményemet" - mondta. Aurelio a börtönben tantermi segédeszközök, pontosabban csontvázak összeállításával foglalkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.