2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Egyetlen kérdést kell feltenned az állásinterjún, és biztos lehetsz benne, hogy felvesznek

trükk siker TikTok kérdés állásinterjúk
Egy TikTok felhasználó milliós nézettséget ért el, miután megosztotta az egyetlen kérdését, amit állásinterjúkon fel szokott tenni. Elmondása szerint mindenhova felvették eddig, ahol ezzel próbálkozott.

Egy állásinterjú sosem könnyű. Próbálunk felkészülni mindenre, igyekszünk a legjobb benyomást tenni, de azért jó lenne egy tuti módszer, amivel biztosra mehetünk. A TikTokker Jennifer Reardon azt állítja, egy bizonyos kérdést elég feltenni az állásinterjún ahhoz, hogy felvegyenek. Minden cégtől ajánlatot kapott, ahol ezt bevetette.

Forrás: Shutterstock

Arra bíztat, hogy az állásinterjúkon adjuk önmagunkat, viselkedjünk úgy, ahogyan egyébként is szoktunk, hiszen sokkal hitelesebbek tudunk maradni. Öltözzünk csinosan, de ne kihívóan. Felhívja azonban a nézők figyelmét arra, hogy az interjú legfontosabb része mindig a beszélgetés vége előtt következik.

Forrás: Shutterstock

De biztosan működik?

A visszajelzések vegyesek voltak a TikTokon, sokan ígérték, hogy megfogadják a tanácsot és egyedi ötletnek ítélték, míg voltak,akik úgy vélekedtek, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hoznák interjúztatókat - írja Ladbible.

Volt olyan hozzászóló is, aki kipróbálta a trükköt, de elmondása szerint csak furcsa pillantásokat kapott és egy szűkszavú választ: „Nem, már mindent megkérdeztünk."

Egy másik megosztotta a saját, merész kérdését, amit az állásinterjúkon fel szokott tenni: "Miután azt kérdezik, hogy van-e kérdésem hozzájuk, én mindig ezt teszem fel: „Megkaphatom az állást?"
Állítása szerint pedig az esetek kilencven százalékában meg is kapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.