boldogság asztrológia csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nap már február 18-án elfoglalja a helyét a Halak jegyében. A szeretet, a hit és a vallás jelenléte érezhetően erősödik. A megvilágosodás ideje ez az asztrológiai hónap. Érdemes a fantáziádat szabadon engedni, hátha valamilyen kinccsel tér vissza hozzád.

Kínai horoszkóp 2013-ra


Álmodozz és romantikázz!

A Halakban bandukoló Nap javítja a hozzáállásodat az emberekhez. Megérteti veled, hogy az életed során elszenvedett sérelmek nem ellened, hanem érted vannak! Bátran ülj be egy olyan csónakba, amiről nem tudod, hogy merre megy. Hagyd magad sodortatni az árral, mert minden esetben oda jutsz, ahová érkezned kell. Köss kompromisszumokat, de ne érezd ezek súlyos terhét. Csak olyan egyezségbe menj bele, amit még szívesen teljesítesz.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Ami elromolhat, az el is romlik?

Üzleti ügyek, munka, szakmai előmenetel és tanulmányi kérdések terén készülj fel némi nehézségre. A február 6-tól a Halak jegyében járó Merkúr az álmodozások mellett mással is meglep! Február 23-tól március 18-ig a Merkúr retrográdja (látszólagos hátráló mozgása) okoz egyértelműen érezhető késlekedést és félreértéseket. Sőt, akár a technikai és kommunikációs eszközeid is meghibásodhatnak. A legjobb ellenszer az, ha belemélyedsz a művészetekbe. Vedd elő a festőszerszámaidat, köss, horgolj, varrj, fotózz, ezek ugyanis csillapítják a negatív hatásokat.

Szerelmi horoszkóp 2013-ra


Légy tudatos!

Különféle emberi kapcsolatainkat a február 26-ig a Vízöntő jegyében járó Vénusz eredetiséggel ruházza fel, majd átlépve a Halakba inkább romantikázást, elmélyülést, szentimentalizmust idéz elő. Szép idők ezek, komolyabb konfliktusok nélkül. Egészségedre fokozottan kell figyelned, semmilyen lazaságot nem engedhetsz meg magadnak! A Mars okozhat levertséget, gyakori álmosságot, kedvetlenséget, egészen március 12-ig. A rendszeres meditáció, a jóga, a füstölők és a kristályterápia azonban sokat segíthetnek.

Tippek csillagjegyek szerint:

A Kosok a Halak havában ne hozzanak elhamarkodott döntéseket, a Bikák adjanak esélyt új szerelem vagy barátság kialakulásának. Az Ikrek szülöttei szárnyaljanak, és mutassák meg, mire képesek valójában! A Rák újuljon meg végre, legyen benne valami egyedi. Az Oroszlán tegye le valaminek az alapkövét, a Szüzek pedig ugorjanak bele az ismeretlenbe. A Mérleg ne hezitáljon annyit, mint máskor! A Skorpió figyeljen jobban a szeretteire, a Nyilas pedig erősítse üzleti ügyeit, javítsa a munkakapcsolatait. A Bak nyissa ki a szemét, és lássa meg a valóságot - a struccpolitika nem válik be. A Vízöntő öntsön tiszta vizet minden pohárba, a Halak pedig élje át az év számára legcsodásabb hónapját!


A Merkúr még kémlelhető február 23-ig az esti égen. A Mars a Nap után nyugszik, az esti délnyugati ég alján kereshető.
A Jupiter könnyen felismerhető lesz az esti sötétedés után. Február 18-án a Holddal egy nem túl szoros, de látványos együttállást fürkészhetünk az égen. Február végén pedig több üstökös is megfigyelhető majd, sőt, a C/2011 L4 (PANSTARRS) üstökös szabad szemmel figyelhető meg márciusban - erről az origo.hu is írt itt.


Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.