Átalakít a Jónő Team: önbizalomhiányos nőből büszke dívát varázsolt a csapat

önbizalomhiány Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Átalakít a Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ildikó nevében lánya, Viki írt nekünk egy nagyon kedves levelet, melyben arra kért minket, hogy segítsünk önbizalomhiányos anyukájának kicsit magára találni. Kész örömmel hívtuk el őket egy átalakításra.

Édesanyám mindenkinek megpróbál segíteni. Ha jön hazafelé és látja, hogy valaki hatalmas csomagokat visz, akkor besegít a cipekedésbe. Ha a szomszéd kislány szomorú, akkor megpróbál valamivel a kedvébe járni. A másik, ami jól jellemzi őt (és ez sajnos nem a pozitívumok közé tartozik), hogy rendkívül önbizalomhiányos. A bókokat egyszerűen nem tudja elfogadni, mert nem hiszi, hogy azt bárki is képes őszintén mondani neki” - írta nekünk Viki.

Ildikó az átalakítás előtt Fotó: Molnár Gábor

Engem nagyon meghatott, hogy Viki ennyire odafigyel az édesanyjára, hogy próbál neki segíteni, felvidítani, biztatni őt. Azonnal meghívtuk őket egy átalakításra. Ildikó pont olyan volt, mint amilyennek Viki leírta: kedves, csendes, szeretetre méltó. Ezer örömmel láttunk munkához, és varázsoltunk Ildikóból egy ragyogó nőt!

DÓRI: "Ildikó hihetetlenül szerény édesanya, akinek mindig a gyermekei voltak az elsők. Eljött az idő, hogy végre ő legyen a középpontban, újra csinosnak érezhesse magát. Rögtön egy ruhát képzeltem el a számára, mert a hétköznapokban mindig nadrágot visel. Meg akartam neki mutatni, hogy milyen csodásan áll rajta egy feszülős, mintás, élénk színekkel tarkított ruha, hogy elhiggye, nem kell elrejtőznie a világ szeme elől, mert csodásan néz ki vibrálóbb színekben. A sárga zakó megfiatalította, arcát derűsebbé, kisugárzását pedig feltűnőbbé tette. Egy ízig-vérig nő távozott tőlünk a stúdióból."

/1503/Ildik2015324175532

Ruha: F&F, Blézer és cipő: Atmosphere, Ékszerek: Bomoshop

OSCAR: "Az arctisztítás után a csodakrémmel hidratáltam Ildikó bőrét. Egységesítettem a bőre színét egy folyékony alapozóval, majd finoman lepúdereztem. Szemöldökének színét a hajszínéhez igazítottam. Szemét csak fent festettem bézs és barna színekkel, amit kontrasztosítottam egy fekete tusvonallal. Szempilláit fekete szempillaspirállal festettem ki. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Ajkát természetes árnyalatú ajakrúzzsal festettem ki."

/1503/_Ildi2015324181858

Az átalakítás olyan jól sikert, hogy Ildikó nem is ismert magára. Szuperül állt neki a sok szín, kiemelte az arcát, csak úgy ragyogott! Gábor kamerája előtt ugyan még picit bizonytalan volt az első pár lépése, ám idővel belerázódott a modell életbe. Mindeközben lánya, Viki büszkén szemlélte az eseményeket, talán még nem is sejtette akkor, hogy ő lesz a következő vendégünk…

/1503/_Ildi2015324182956

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.