Hírességek Sétánya Hollywood Boulevardon Columbia Shakira énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolumbiai énekesnő csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben. A Grammy-díjas szépség az első kolumbiai a latin zenészek között. 1960 óta kerülnek fel a csillagok a sétányra. A popdíva nagyon közvetlen volt a rajongókkal, még autogramokat is osztogatott nekik.

Csúnyán megverték az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-csunyan-megvertek-az-enekesnot-avril-lavignet.htmlVáratlanul elhunyt a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20111109-varatlanul-elhunyt-a-rapper-heavy-d.htmlVV5: Újabb ellenség, újabb visszatérőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111108-vv5-o-az-ujabb-ellenseg-mar-a-parbajpartnere-is.htmlJapánba érkezett a nemzetközi sztárcsaládhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111108-japanba-erkezett-a-nemzetkozi-sztarcsalad.htmlVV5: Élő adásban omlott össze Kingahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111108-vv5-vv-dya-kiesese-utan-elo-adasban-omlott-ossze-kinga.htmlVV Dya nyitott szájjal sokkal jobban szeretihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111107-valovilag-5-vv-dya-nyitott-szajjal-sokkal-jobban-szeret-enni.htmlCsobbanj az életembe: Így készülj a télre te is!http://www.life.hu/legykepben/tippek/20111107-csobbanj-az-eletembe-igy-kesziti-fel-az-autojat-a-telre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.