Hódi Pamela gyerektartás műsorvezető Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúsgazdag üzletember... Feltörekvő műsorvezető... Reality-szereplő... Berki Krisztián mindhárom szerepben örömmel úszkál, sőt, simán megfordítja az erőviszonyokat egy bekérdezős interjú során. 

A Blikk újságírója keménykedett egy sort Berkivel. Az Éden Hotel műsorvezetője tutira jól szórakozott a kérdéseken, mi pedig az interjún. Krisztián sikeresnek és magabiztosnak érzi magát, és azt állítja, egyáltalán nem zűrösek a véges ügyei sem.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Engem nem érdekel a pénz. Már túl vagyok ezen. Nem a pénzt hajtom, hanem a feladatokat. Berki Krisztián a saját brandjét építi. Berki Krisztián nem keres, hanem építkezik. Aki állást keres, az egy szerencsétlen, aki nem tud továbblépni...." - fejtette ki a véleményét Berki, aki szerint ő nem beképzelt, csak magabiztos és sikeres.

Pamelával való viszonyáról is mesélt:

"A kapcsolatunk sokkal jobb lett azóta, hogy nem alkotunk egy párt. Amikor Magyarországon vagyok, reggel mindig náluk kezdem a napot, s csak utána intézem a napi programomat. Bárhogy is alakul az életem, életünk, Pamela mindig az első számú nő lesz nekem, mert ő a gyermekem anyja. Lehet, ennek az egésznek így kellett lennie. Lehet, az volt megírva, hogy legyen egy közös gyönyörű kislányunk (...) Gyerektartást nem kell fizetnem, mert mindenük megvan. Maradjunk annyiban, mindent megteszek, ami egy apa feladata" - szögezte le.

"Magyarországon kellenek a külsőségek"

Az év elején Berki Krisztián Szily Nórának adott interjút. Sok minden egyéb mellett arról is beszélt, hogy a külsőségek milyen szerepet töltenek be az életében. "Fontos a jó ruha, a szép autó, igen, egyrészt azért, mert jól érzi magát bennük az ember, másrészt pedig bizonyos területeken ezek eszközök. Sajnos. Amerikában fehér pólóban, farmerben, egy szép órával a kezemen is tudok üzletet kötni, de Magyarországon kellenek olyan külsőségek, amiknek egyébként semmi értelme (...) Azt hallom vissza egy lánytársaságban, hogy a Berki milyen autóval érkezett. Nem azt, hogy rendes-e vagy nem, kedves-e vagy bunkó. A külsőségek sokkal fontosabbak. Mindenki erről beszél. Épp ezért ezeknek az embereknek nem akarok megfelelni. A barátaim, a partnereim pontosan tudják, nem azért járok szép autóval, hogy mutogassam, hanem mert abban érzem jól magam."
Berki Krisztián eddig minden nőt megkapotthttp://www.origo.hu/itthon/20141109-berki-krisztian-eddig-minden-not-megkapott.htmlKapócs Zsóka, Oszter Alexandra, Szabó Zsófi is Berki Krisztián életének része volt hosszabb-rövidebb ideig. Állítása szerint száznál is több nővel volt dolga.ItthonOrigo"Neki tényleg van stílusa" - Berki Krisztián stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20141021-vajda-alexandra-szemelyi-stylist-mesel-arrol-milyen-berki-krisztiant-az-edes-elet-sztarjat.htmlManapság egyre népszerűbb a personal shopping, vagyis a személyi vásárlás. Sokan azért választják, hogy rátaláljanak a stílusukra, mások pedig az életük egy megváltozott szakaszában akarnak teljes gardróbfrissítést – árulja el Vajda Alexandra, aki mostanában Berki Krisztiánnal dolgozik együtt. A magyar férfiak öltözködéséről, stílusról és persze az Édes Élet sztárjáról faggattuk a 28 éves stylistot.Trend--Berki Krisztián Szulejmánná változott - nézd csak!http://www.life.hu/bulvar/20141015-berki-krisztian-szakallt-novesztett-az-emberek-tobbsegenek-nem-tetszik-az-uj-kulso.htmlBerki Krisztián elhatározta, szakállt növeszt. A rajongóknak azonban nem tetszik ez a nagy átalakulás.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.