Pálmafák alatt szexiskedik Vajna Tímea

szexi Miami Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miami Beach-en nyaralmat Vajna Tímea, azt pedig, hogy milyen jó dolga van, meg is mutatta. 

"Imádom a pálmafákat" - írta az alábbi képhez Timi, aki szemmel láthatóan élvezi, hogy nem a hideg magyarországi télben koptatja Budapest utcáit.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Timi a Facebookján kap hideget-meleget. "Én meg téged imádlak gyönyörű vagy. Jó neked!" - írja egy kommentelő, de van, aki nem éppen kedves szavakat fűz a fotóhoz: "Így kell zrikálni a csórókat!! Élvezd a napsütést jó pihit. Mondjuk ki is kell pihenni magad sok a meló!!!".

Így nyaralnak a celebek

Facebookon gyakran tettek közzé képeket a hangulatos nyaralásukról Hajdúék is. Sarka Kata tökéletes testét is megvillantotta, nem is egyszer. Tényleg álomszép a nő. Ha szeretnéd tudni, DJ Metzker Viki milyen gyönyörű helyeken nyaralt, ITT megnézheted. Istenes Bence is melegre vágyott, nézd meg, hol pihen. És vajon Varga Viktor valóban szerelmet talált az egzotikus országban?

Így nyaralnak a celebek: Metzker Viki beutazta Ázsiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150123-metzker-viktoria-azsiaban-nyaral.htmlA gyönyörű, szőke DJ, Metzker Viki január elején indult el ázsiai körútjára, amelyen a remek élményei mellett sérüléseket is szerzett.TV + Bulvár--Így nyaralnak a celebek: Sarka Kata és Hajdú Péter a Maldív-szigeteken pihenthttp://www.life.hu/bulvar/20150123-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-maldiv-szigeteken-nyaraltak.htmlAmíg Magyarországon a tél az úr, addig Hajdú Péter és Sarka Kata gyerekeikkel jó melegben, a Maldív-szigeteken vakációztak.TV + Bulvár--Így nyaralnak a celebek: Mihalik Enikő St. Lucián mutatta meg dögös testéthttp://www.life.hu/bulvar/20150126-mihalik-eniko-st-lucian-nyaralt-januarban.htmlA világhírű magyar top modell a St. Luciában, a Karib szigetek egyik leglátogatottabb túristaparadicsomában pihente ki a kifutók fáradalmait.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.