Megtaláltuk Angelina Jolie magyar hasonmását - az egyezés elképesztő

interjú magyar hasonmás magazin Angelina Jolie
Döbbenetes a hasonlóság Angelina Jolie és egy fiatal magyar nő között. Nem elég, hogy ugyanabban a hónapban születtek, de még úgy is néznek ki, akár két tojás... Ez eddig persze szép és jó – de vajon hogy éli meg mindezt a magyar hasonmás?

Elsőre mi sem hittünk a szemünknek, mikor megláttuk a magyar nőről készült képeket: kiköpött Angelina Jolie. Ő Szilágyi Mariann, aki professzionális sminkesként dolgozik, „civilben” pedig két kisgyermek boldog anyukája. Azt sokáig nem sejtette, hogy egyszer Angelina Jolie magyar hasonmásaként fogják emlegetni őt...

Forrás: Perger Viktória

„Na mi van, Jolie?"

Elmondása szerint úgy 10-12 éve hívták fel a figyelmét ismerősök a hasonlóságra. Először tetszett is a fiatal lánynak, hogy a világ egyik legszebb nőjéhez hasonlítják, de egy idő után kezdte zavarni, hogy úgy írtak neki a közösségi felületeken is, hogy: „Na mi van, Jolie?"

A hasonlóság egyébként tényleg hihetetlen, ha csak ránézünk a képre, látjuk, hogy már-már összetéveszthetők – de ha azt mondanák, hogy testvérek, nem kételkednénk abban sem.

Hab a tortán, hogy a híresség és Mariann születési hónapja is ugyanaz: mindketten júniusiak, az Ikrek jegyében.

„Belenéztem a tükörbe és én sem magamat láttam, hanem egy az egyben őt"

Mariann arról is mesélt, hogy barátai sokáig unszolták, míg végül belevágott egy különleges fotózásba, hisz ő is kíváncsi volt... A képeken Angelina Jolie-t testesíti meg, az Utazó című filmjéből. Perger Viktória fotós, Paksi Éva stylist és maga Mariann sminkesként munkálkodott azon, hogy az egyezés tökéletes legyen.

Amikor készen állt a fotózásra, maga is teljesen megdöbbent:

A fiatal nő várakozással tekint a világsztár magyarországi forgatása elé, és nem titkolja: nagyon örülne, ha találkozhatna a hírességgel, akár néhány szó erejéig.

De vajon mit szólna maga Angelina Jolie, ha meglátná őt – vagy akár a róla készített hasonmás-fotókat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.