Angelina Jolie a borászata miatt gúnyolta ki Brad Pitt-tet: "Színész, nem borász"

Brad Pitt Angelina Jolie borászat
Angelina Jolie a legújabb bírósági iratokban dilettánsnak titulálta volt férjét, Brad Pitt színészt. 

Brad Pitt és Angelina Jolie már rég különváltak, de még vannak olyan kapcsolódási pontok, amik miatt közös ügyük nem zárult le teljesen, ebbe beletartozik az a francia szőlőbirtok is, amelyhez a színész ragaszkodik, de egykori felesége egyáltalán nem. A 2011-ben megvásárolt ültetvény végtelen jogi csatározást eredményezett, ezért nyújtott be panaszt nemrég a bíróságon Angelina Jolie.

Angelina Jole és Brad Pitt csatározásának talán sosem lesz vége Forrás: AFP/Leon Neal

Ő ugyanis eladta a részét, de Brad Pitt ügyvédei szerint ez a lépés tönkreteszi azt a munkát, amit eddig a színész belefektetett a borászatba. Angelina Jolie viszont nevetségesnek tartja azt az ötletet, hogy Brad Pitt vitte volna sikerre ezt a vállalkozást. "Pitt színész, nem borász. Illúziókkal foglalkozik, nem a földdel és a szőlővel" - olvasható a beadványban, ami azzal folytatódott, hogy amíg Pitt állítólag a borászatát építette, valójában hollywoodi bulikon jelent meg, filmeket forgatott és premiereken vett részt a világ minden táján.

"Kétségtelen, hogy felkereste a szőlőültetvényeket, hogy megcsodálja azoknak a francia embereknek a munkáját, akik ténylegesen sikeressé tették az üzletet" - olvasható még a dokumentumban, ami azt is állítja, hogy Pitt valójában kifosztotta a vállalkozást azzal, hogy a bevételt értelmetlen projektekre szórta szét. A beadványban az is szerepel, hogy Pitt "hisztis kisgyerekként" viselekedett, amikor Angelina Jolie 2021-ben túladott a részesedésén - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.