Szupercuki kislány volt Ördög Nóra

Forrás: Facebook/Fem3 Café -
karácsony gyerekkori fotó Nánási Pál FEM3 család Rising Star Nánási Vencel Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri a Fem 3-on a gyerekkori emlékeiről, a meghitt családi karácsonyokról mesélt. Kiderült, náluk nem volt Jézuska. És megtudhattuk azt is, hogyan került anno a színpad közelébe.

Ördög Nóri gyerekkori fotóalbumát lapozgatták fel a Fem3 Café című műsorban. Megcsodálhattuk, milyen cuki hajasbaba volt és azt is, hogyan festett ovis korában. Nézd, milyen cuki:

Forrás: Facebook/Fem3 Café

A Rising Star műsorvezetője, aki mostanában rengeteg kritikát kapott a megjelenése miatt, elárulta azt is, csodálatos gyerekkora volt, úgy érzi, burokban nőtt fel. A karácsony mindig nagyon meghitten telt, de érdekes, hogy náluk nem volt Jézuska, közösen díszítették fel a fát, és mindenki megajándékozta a másikat.

Forrás: Facebook/Fem3 Café

Most, hogy már ő is kétgyermekes anyuka, férjével, Nánási Palival elgondolkoztak azon, náluk hogyan is teljen ez az ünnep. Végül kompromisszumot kötöttek.

Nóri egyébként a mórahalmi Ki mit tud?-ok kudarcairól is beszélt, és megtudhattuk azt is, hogyan lett belőle műsorvezető.

Sztárok és gyerekkori fotóik

Korábban Debreczeni Zita és Dukai Regina is megmutatta gyerekkori fotóit. De megcsodálhattuk Kárász Robi és Dobó Kata retró felvételét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.