Bababumm 2014 - Sok hazai sztárbabának örülhettünk idén is

híresség baba bébi magyar születések sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a külföldi hírességekhez látogatott el idén sokszor a gólya, hazai sztárjaink közül is voltak, akik boldog szülőkké váltak. Íme, 2014 hazai sztárbabái!

Ördög Nóra és Nánási Pál kisfia, Vencel - született: augusztus 3-án

Nánási Micinek augusztusban született meg a kisöccse, Vencel - akiről az első fotót itt nézheted meg. Ördög Nóra és párja, Nánási Pál később, egy aranyos családi portrén is bemutatták a kis jövevényt.

Fotó: Nánási Pál

Caramel és Szilvi kislánya, Sophie - született: augusztus 28-án

Molnár Ferenc Caramel szeptember óta tapasztalhatja az apaság örömeit. A kis Sophie-nak először csak a csöpp kis kezét láthattuk, de azóta már többször is megmutatta a világnak

Forrás: Facebook/Caramel

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kislánya, Elza Dorka - született: október 6-án

Fésűs Nelly kislánya októberben született meg, császármetszéssel. "Az orvos úgy vitte el Nellyt, mintha kávézni vinné, így nyugodt voltam végig" - mesélte Nelly párja a szülésről. Korábban a Life.hu-n is megmutattuk a csöppséget.

Forrás: Facebook/Édes Élet

Hujber Ferenc és Cynthia kislánya, Noa - született: október 10-én

Hujber Feri és felesége, Cynthia októberben köszöntötte a különleges nevű Noát a családban. A kicsi néhány nappal később született meg, mint várták, de szerencsére teljesen egészséges és csodaszép. A színész feleségéről szexi terhesfotók is készültek, amelyeket ide kattintva nézhetsz meg.

Forrás: www.tv2.hu

Jaksity Kata és Ákos kislánya, Jázmin Kata - született: július 7-én

Jaksity Kata júliusban hozta világra harmadik gyermekét. A kislány a Jázmin Kata nevet kapta, két nagyobb testvére is nagyon örült a kishúg érkezésének. A műsorvezető terhessége idején Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének adott interjút, amelyben elmesélte, nem csak egészségügyi szempontból más negyven fölött babát várni. A beszélgetést ide kattintva olvashatod.

Forrás: Facebook/Jaksity Kata

Béres Alexandra és Barna Krisztián kislánya, Flóra - született: október 9-én

Béres Alexandra kislánya októberben született meg. A bájos kislány a Flóra nevet kapta, a fitneszguru már a kórházból posztolt fotót.

Fotó: Pongrácz Rita (Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll)

Mádai Vivien és Szabó Zoltán kisfia, Zénó - született: szeptember 14-én

Szeptemberi baba volt Mádai Vivien kisfia, Zénó. 19 órányi vajúdás után vehette kezébe kisfiát a műsorvezető, azóta sok fotó is készült Zénóról. Vivien nem tagadja, milyen nehéz volt a szülés és a kezdeti időszak.

Forrás: Facebook/Vivien Mádai

Balássy Betty és Varga Feri kisfia, Dániel Máté - született: január 16-án

Az ex-megasztáros szerelmespár, Balássy Betty és Varga Feri babája, Dániel Máté januárban lesz egyéves.

Forrás: Tv2

Völgyesi Gabi és Ádám kisfia, Eliot - született: január 28-án

A Unique zenekar énekesnője, Völgyesi Gabi második kisfia, Eliot januárban jött világra. Gabi már gyakorlott fiús anyuka, Martin fia kétéves.

Forrás: http://mamasandpapas.hu

Kunovics Katinka és Fernando kislánya, Kati - született: április 6-án

A Romantic egykori énekesnője egyedül neveli májusban született kislányát, aki nem volt tervezett baba. A kislány anyukája és nagymamája után a Kati nevet kapta. A hondurasi származású apuka hajón dolgozik, szerződése lejárta után láthatja Katit.

Forrás: Facebook/Katalin Kunovics

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.