Ismét a karibi luxusszigeten nyaral Katalin családja

Middleton Katalin hercegnő Karib-tenger Mustique Vilmos herceg nyaralás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin szülei a gyönyörű karib-tengeri Mustique szigetén pihengetnek már. Hamarosan csatlakozik hozzájuk a várandós hercegnő, Vilmos herceg és a kis György is. Állítólag Katalin édesanyjának 60. születésnapját ünneplik a pazar helyen, ahol rendszeresen nyaral a família.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, 2013-ban bukkant fel először Katalin és Vilmos a meseszép nyaralóhelyen. Akkor Cambridge hercegnője még a kis Györggyel volt várandós. Tavaly pedig már gyermeküket is magukkal vitték az álomszép szigetre.

/1302/Luxus2013212151142

Most pedig ismét eljött a családi vakáció ideje. Katalin szülei, Carole és Michael már vasárnap elrepültek a szigetre, a többiek, vagyis a második gyermekével várandós Katalin, Vilmos, György, valamint a hercegnő testvérei, Pippa és James pedig hamarosan csatlakoznak. A szülinapi partit január 31-én tartják.

Katalin szülei rendszeresen lazítanak a világ egyik legexkluzívabb szigetén, Mustique üdülőparadicsomában. Általában egy olyan ötszobás bungalót bérelnek, amelynek ára hetente hat és félmillió forint. De bizonyára nem a Middleton családnak, mert a tulajdonos közeli jó barátjuk...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.