Érkezik a brit trónörökös? Íme, az első fotók a kórházról, ahol Katalin szülni fog

családbővítés trónörökös Katalin Katalin hercegnő brit királyi család Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról egy nappal ezelőtt a Life.hu beszámolt, bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegné. Most pedig azt is megmutatjuk, hogy várják az angolok a kis trónörököst.

A királyi család rajongói már napok óta gyülekeznek a Hyde Park melletti St. Mary kórház előtt. Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke ugyanis itt jöhet a világra, méghozzá napokon belül.

Katalin bármikor bevonulhat a Lindo Wing londoni magánklinikára. Forrás: AFP/Justin Tallis

A képek tanúsága szerint a kórház már kordonnal van elkerítve, vagyis a kíváncsi rajongók és a sajtósok nem tudnak behatolni a kórház közvetlen területére - tájékoztat a usmagazine.com.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ráadásul úgy tudni, Katalinnál már április 14-én már megkezdődtek a fájások, így valószínű, hogy az újabb trónörökös hamarosan világra jön. Már az egész világ nagyon várja őt.

Forrás: AFP/Leon Neal

Úgy tudni, a helyszínen való parkolásra például egészen a hónap végéig korlátozás van érvényben, a kórház előtti utcát pedig "speciális eseményt" hirdető táblával zárták le.

Kisfia vagy kislánya születik Katalin hercegnőnek?

Rózsaszín témájú babaváró buli? Pink kabátban történt búcsúzás? Na, és az a bizonyos babakék választás mire enged következtetni? A Life.hu korábban ITT foglalta össze Katalin második gyermeke nemére vonatkozó találgatásokat.

Katalin hercegné immár második alkalommal lesz páciense a Lindo Wing magánklinikának, hiszen első gyermekét, az immár másfél éves György herceget is itt hozta világra 2013-ban. A US Weekly információi szerint, bár a kórházi szobák ára azóta nőtt (a lap szerint most körülbelül 2,5 millió forintnak megfelelő összegbe kerül egy éjszakára), a klinika a brit királyi család részére 10% kedvezményt biztosított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.