terhesség Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép kismamát és születendő babáját Anikó szerelme lepte meg egy kis ajándékkal, aminek nagyon örült. 

Már a babaszobát is kifestette Anikó, aki nagyon várja kisfiát. A kismama emellett tanfolyamokra jár, hogy megtanulja, hogyan kell helyesen pelenkázni. A leendő anyuka a természetes szülésre szavaz, és nem szégyelli kerekedő pocakját bikiniben sem.

Párja most cuki, kék babaruhával és cumival lepte meg. "Kisfiunk első ajándéka az édesapjától! Nagyon szerencsés vagyok" - írta Anikó a képhez, amelyről szinte süt, hogy mennyire boldog.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

Peller Mariann nem akar többször szülnihttp://www.life.hu/csalad/20150622-peller-mariann-nem-akar-tobbszor-szulni.htmlPeller Mariann egy kisfiú büszke édesanyja, illetve most várja második gyermekét. A színésznő nemcsak terhességéről mesélt, hanem azt is elárulta, lesz-e még testvére a fiának és születendő babájának.Család--Apák napja: Íme, a világ egyik legszexibb apukájahttp://www.life.hu/csalad/20150621-justin-timberlake-es-gyereke-apak-napjan.htmlApukaként első alkalommal ünnepli az apák napját Justin Timberlake. Család--Ki emlékszik még Gabi és Carlos Solis duci kislányára? Mára szuperdögös lett a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150621-demi-lovato-kishuga-egyre-jobban-hasonlit-az-enekesnore.htmlDemi Lovato kishúga kész nő lett.CsaládOrigoElkezdődött a vakáció! - 5 nyárindító tipp gyerekekkelhttp://www.life.hu/csalad/20150615-tippek-a-vakaciohoz-gyerekeknek.htmlA mai nappal az összes iskolában hivatalosan elkezdődött a nyári szünet. Adunk néhány tippet, milyen programokat imádnak a gyerekek nyáron. CsaládOrigoEnnyire élvezi a pancsolást Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150614-berki-natasa-zselyke-onfeledten-pancsol.htmlÖnfeledten kacagva pancsol Hódi Pamela kislánya, Nati.Család--Judy második gyerekre vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150617-groovehouse-judy-masodik-gyereket-akar.htmlA Groovehouse énekesnője, Judy úgy érzi, nem várhat már sokáig, hogy második gyereke legyen.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.