Nádai Anikó: "Nem hagyom el magam, annál sokkal keményebb vagyok!"

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
terhesség szülés Nádai Anikó fájdalom várandósság készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31. hetében járó kismama jól viselte az eddigi kánikulai meleget, és már lázasan készülődik a szülésre.

Még néhány hét, és megszületik Nádai Anikó első gyermeke. Az Éjjel-nappal Budapest sztárja már javában készülődik kisfia fogadására: a minap például megmutatta, hogyan festi hatalmas pocakjával a babaszobát, de ezen kívül is akad még néhány feladata.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

"Tanfolyamokra járok, mert még nem sűrűn pelenkáztam, és ritkán fogtam a kezemben gyereket. Elsősegélykurzust is szeretnék elvégezni: addig rendben van, hogy van bébiőr - de mi van akkor, ha meg is szólal?" - ecsetelte a HOT! magazinnak Anikó, aki már lélekben is készíti magát a szülésre. „Anyukám két napot vajúdott velem, de biztos vagyok benne, hogy bármilyen nehézséggel is kell szembenéznem, a kisfiam kárpótol majd. Tudom, hogy fájni fog a szülés, de nem hagyom el magam: annál sokkal keményebb vagyok!" - tette hozzá.

A leggyakoribb bababetegségek – Ne ess pánikba! http://www.life.hu/csalad/20150602-a-leggyakoribb-bababetegsegek-tunetek-es-kezeles.htmlMinden újdonsült szülő legnagyobb félelme, hogy babájának valami baja esik. Jó, ha ismered a tüneteket, és képben vagy, hogy mikor kell orvoshoz fordulni. Ami a legfontosabb, hogy sose ess pánikba! CsaládThinkstockKiderült, mitől jön zavarba Nádai Anikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150612-nadai-aniko-scherer-peterrel-kozos-kepet-posztolt.htmlA gyönyörű kismama, Nádai Anikó közös fotót osztott meg Facebookján az egyik legismertebb hazai színésszel. TV + BulvárOrigoKi akar lapos fejű gyereket? Ezt tedd, hogy ne legyen nyomott a baba tarkójahttp://www.life.hu/csalad/20150525-csecsemo-laposfejuseg-mit-tegyunk-hogy-ne-legyen-lapos-a-baba-tarkoja.htmlAnyaként őrülten nehéz mindig jó döntést hozni. Egyszerre követni a belső hangot, az anyai tanácsokat, más mamák ajánlásait, az oktatókönyvek tippjeit és a fórumozó anyukák trükkjeit. Ezekből kellene összegyúrni a legjobb megoldást bizonyos helyzetekre, és akkor még ott van az is, hogy a poronty egyébként pedig azt csinál, amit akar...CsaládThinkstockNádai Anikót megtréfálta a gólya - kislány helyett kisfiút hord a szíve alatt http://www.life.hu/csalad/20150602-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjanak-pocakja-nagyra-nott-es-gyonyoru-kismama.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest sztárja terhessége 30. hétben jár, és bár eddig úgy tudta kislány érkezik hozzájuk, a ultrahang most egyértelműen kimutatta kisfia lesz. Család--Két test, három baba – Nagyon különleges hármasikrek születtekhttp://www.life.hu/csalad/20150519-nagyon-furcsa-harmasikrek-szulettek.htmlTexasban születtek a nagyon ritka, egypetéjű hármasikrek, Catalina, Ximena és Scarlett, akik közül ketten törzsüknél összenőttek. Család--Nagyot nőtt Nádai Anikó pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150424-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-szereploje-megmutatta-magat-a-terhessege-24-heteben.htmlImmár a terhessége 24. hetében jár az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.