természetes szülés Nádai Anikó terhes munka kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó szombaton a Hungary’s Got Talent válogatóján dolgozott utoljára. A kismama a 30. hétbe lépett, így egyre több pihenésre van szüksége.

Az egykori Való Világ szereplő, aki már bikiniben is megmutatta gömbölyödő pocakját, korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon fél a szüléstől. Mostanra azonban már eldöntötte, hogyan szeretne életet adni kisbabájának.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Anikó manapság szerkesztőként dolgozott az RTL Klubnál, de a hétvégével ezt a munkát is lezárta egy időre. A Hungary’s Got Talent előválogatója körül sok feladatot vállalt, de a végén azért már nehezebben bírta a munkát. Ráadásul egészen másfajta teendők is várnak még a kismamára, akinek egyre nagyobb a pocakja.

„Szeretnék a ba­bára koncentrálni, most kezdem csak intézni a bevásár­lásokat és berendezni a babaszobát” – mondta Anikó a Borsnak. Azt is elárulta: sokáig nem tudta eldönteni, hogyan szeretne életet adni első babájának, de végül a természetes szülés mellett döntött. Azt, hogy mikor szeretne visszamenni dolgozni, egyelőre még nem tudja a kismama.

Keira Knightly többet keres egy filmmel, mint a férje egy év alatthttp://www.life.hu/csalad/20150608-keira-knightly-szineszno-tobbet-keres-egy-filmmel-mint-a-ferje-egy-ev-alatt.htmlKeira Knightly férje, James Righton zenész jelenleg a Klaxons nevű formáció zongoristája és vokalistája. A 31 éves férfi annyit keres egész évben, amennyit felesége egy munkával lazán megszerez! Sőt!Család--Palvin Barbi a legédesebb keresztanyukahttp://www.life.hu/csalad/20150608-palvin-barbi-modell-a-legedesebb-keresztanyuka.htmlA világhírű magyar modell tündéri fotót osztott meg rajongóival, amin egy kislánnyal pózol.Család--Helen Mirren vallomása: „Soha nem éreztem szükségét egy gyereknek”http://www.life.hu/csalad/20150606-helen-mirren-oszinten-vallott-arrol-hogy-miert-nem-szuletett-soha-gyereke.htmlAz Oscar-díjas színésznő, aki kiváló alakítást nyújt anyaszerepben is, a valóságban soha nem vágyott erre az élményre. A 69 éves Helen Mirren most őszintén vallott arról, hogy miért nem született soha gyermeke.Család--Közösségi oldalán reklámozza a szoptatást a gyönyörű modell! Íme, a fotó!http://www.life.hu/csalad/20150606-doutzen-kroes-modell-kozossegi-oldalan-reklamozza-a-szoptatast.htmlA kétgyermekes Doutzen Kroes egyenesen imád szoptatni – és ezt most újra bebizonyította.Család--Meglepő! Justin Bieber egészen új oldalát mutatta meg!http://www.life.hu/csalad/20150606-justin-bieber-enekes-imadja-5-eves-feltestveret-jaxont.htmlAz énekes megmutatta eddig rejtett oldalát – a kistestvérről gondoskodó báty szerepében tündökölt.Család--De édes! David Beckham focizni tanítja kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150605-david-beckham-focizni-tanitja-kislanyat-harpert.htmlNéhány napja még biciklizni tanította Harpert a sármos exfocista, ma délelőtt pedig focileckéket adott egyetlen kislányának.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.