Tovább folytatódik a harc: Pártos Csilla nem akar kiköltözni

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
Pécsi Ildikó per gyermektartási díj Pártos Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia között folytatódik a harc, nem tudnak könnyen megegyezni. Több fronton zajlik az ügy, az egyik a lakáskiürítési per. Első fokon döntött a bíróság, miszerint Pártos Csillának ki kell költöznie, de ő nem akarja elhagyni Pécsi Ildikó házát.

Évekkel ezelőtt kezdődött Pécsi Ildikó fiának, és volt feleségének, Pártos Csillának a harca, eddig az egyetlen lezárult ügy a válásuk kimondása. Ezzel azonban nem fejeződött be a köztük húzódó vita, több dologról kell még döntenie a bíróságnak.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Pártos Csilla gyermekével egy budai ingatlanban él, ami Pécsi Ildikó tulajdona. Első fokon úgy döntött a bíróság, hogy el kell hagyniuk a lakást augusztus 18-ig, azonban ez nem fog megtörténni a bírósági ítélkezés szünete miatt. Leghamarabb augusztus végén kezdődhet újra az ügy.

"Természetesen fellebbezünk, amint augusztus 23-án véget ér az ítélkezési szünet.

Másodfokon azonban kissé lassabban zajlanak az ügyek, így legjobb esetben is csak év végén kerülhet sor a tárgyalásra, de szerintem ez az ügy jövőre fog már csak bíróság elé kerülni" - mondta a Blikknek dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje. Pécsi Ildikó ügyvédje szerint azonban sokkal gyorsabban pont kerülhet a kérdés végére. "Nem gondolom, hogy olyan sokáig elhúzódna az ingatlankiürítési per. Szerintem ebben az évben le is tudjuk zárni az ügyet,

bízunk benne, hogy a bíróság gyorsan dönt majd, és Pártos Csilla jogerősen is el kell, hogy hagyja a lakást"

- mondta dr. Bilkei-Gorzó Dávid. Azonban még van egy másik ügy is a terítéken, mégpedig a gyermektartás kérdése. Pártos Csilla többféle módon próbálja behajtani volt férjétől az elmaradt összeget: büntetőfeljelentést fontolgat, vagy rokontartást kér anyósától, Pécsi Ildikótól, aki már lemondott egyetlen unokájáról.

Nem semmi! Ezzel lepte meg szülinapos fiát Szandi: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160814-szandi-fianak-domonkosnak-szuletesnapja-van-ez-anyukaja-csodas-ajandeka.htmlAz imádott énekesnő csodálatos meglepetést készített fiának, Domonkosnak, akinek ezúttal kívánunk boldog születésnapot!Család--Kommentháború: Elrágcsálhat Berki Natasa Zselyke egy rúd kolbászt?http://www.life.hu/csalad/20160814-berki-krisztian-es-hodi-pamela-lanya-berki-natash-zselyke-imadja-a-kolbaszt.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natkó imádja a kolbászt. Anyukája pedig szereti fotózni őt. Na, ebből lett most is az igazán nagy botrány. Család--Istenes Bence és Csobot Adél már megint lepasszolták valahova azt a gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160814-istenes-bence-es-csobot-adel-mar-megint-lepasszoltak-a-kis-natant-es-buliznak.htmlAz imádott magyar sztárpáros ismét olyan képet posztolt, amelyen nincs rajta gyönyörű gyermekük, a kis Nátán. Bence azonban már rutinosan hozzáadta fotójukhoz a #rejtelyholagyerek hashtaget, mert tudta, ez lesz a fő kérdés, amit feltesznek majd nekik a követőik. Család--Gáspár Evelin és Bea asszony a Balaton partján pihengetnek: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160814-gyozike-csaladja-gaspar-evelin-es-bea-asszony-a-balaton-partjan-pihengetnek.htmlÚgy tűnik, a magyar celebvilág egyik fele a Szigeten csapatja, akik pedig nem, azok a Balaton felé vették az irányt. Cinthya Dictator és Varga Viktor, valamint Kulcsár Edina és a párja is a magyar tengeren vitorláznak, és most úgy tűnik, a Gáspár családnak is arra van dolga. CsaládOrigoRendőrt hívott a kislány, mert nem tudta felhúzni a nadrágját – A legfurább segélyhívásokhttp://www.life.hu/csalad/20160810-gyerekek-vicces-es-furcsa-911-hivasai.htmlA kisgyerekeknek még egészen más a veszélyérzetük, mint nekünk, felnőtteknek. Vannak dolgok, amiket tragédiaként élnek meg, ezzel szemben az igazán rázós szituációkba játszi könnyedséggel vetik bele magukat. Az alábbi mókás, vagy éppen fura történetek is ezt bizonyítják. CsaládOrigo"Köszönöm, hogy itt vagytok" - Közös szelfin a Hosszú és a Tusup családhttp://www.life.hu/csalad/20160813-hosszu-katinka-es-a-shane-tusup-csaladja-is-rioban-van-az-olimpian.htmlHosszú Katinka legutóbbi Facebook-bejegyzéséből kiderül, hogy nemcsak az ő, de Shane családja is kint van a párossal az olimpián, így mindenki együtt örülhet az úszónő sikerének Brazíliában. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.