Meglepő fordulat! Johnny Depp hivatalosan is az elvált férfiak klubját erősíti

Forrás: AFP/Leon Neal -
válás színész Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és Amber Heard válása óriási botránnyal kezdődött, és menet közben rengeteg szaftos részlet is nyilvánosságra került. Mindenki arra számított, hogy a méltatlan válóper hosszú ideig elhúzódik majd, de nem így lett: a sztárpár a hírek szerint meglepő gyorsasággal elvált.

Május végén robbant a bomba: Amber Heard és Johnny Depp válásától hangos a sajtó. Az egykori hollywoodi álompár 15 hónappal az esküvőjük után jelentette be, hogy elválnak útjaik, és ennek - a színésznő véleménye szerint - nem más az oka, mint Johnny Depp erőszakossága, iszákossága és drogügyei.

Forrás: AFP/Leon Neal

A legutolsó csepp a pohárban pedig az volt, hogy a napokban a bíróságon bizonyítékként előkerültek olyan felvételek, amelyen Johnny Depp részegen őrjöng, sőt olyan képek is, melyek azt mutatják, hogy a színész véletlenül levágott egy darabot a mutatóujjából, majd a csonkkal és némi kék festékkel felírta a falra a "Billy Bob" nevet - ez azé a színészé, akivel Johnny szerint felesége,

Amber Heard megcsalta őt.

Forrás: NurPhoto/Zenon Stefaniak/Photoshot/NurPhoto/Zenon Stefaniak

Bár a válási procedúra elég kacifántosnak tűnt, a Daily Mail keddi közleménye szerint véglegesítették a válást,

Johnny pedig elismerte erőszakos viselkedését.

„A kapcsolatunk szenvedélyes és néha erőszakos volt, de mindig a szerelem vezérelt minket. Egyikünk sem hazudott vagy vádolta igazságtalanul a másikat anyagi okok miatt. Soha nem akartuk egymást fizikailag vagy érzelmileg bántani – áll a páros közös nyilatkozatában, amely arra is kitért, hogy Amber a válás során kapott pénzt pedig jótékonysági célokra fordítja majd. Arról viszont nem esett szó, hogy mennyi az annyi.

Vujity Tvrtko nagyon durván kiakadt - Ügyvédeivel kemény lépésre szánta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160817-vujity-tvrtko-nagyon-durvan-kiakadt.htmlVujity Tvrtkónál betelt a pohár: elege lett az állatkínzásokból, az emiatt érzett dühének pedig hangot is adott. TV + Sztárok--Az X-Faktor győztese, Tóth Andi levedlette babaarcát és szexistennővé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160817-az-x-faktor-gyoztese-toth-andi-levedlette-babaarcat-es-szexistennove-valtozott.htmlAz X-Faktor győztese, Tóth An­di a szemünk előtt vált érett nővé, és ezt az énekesnő szívesen ki is hangsúlyozza: egyre dögösebb fotókkal örvendezteti meg rajongóit, akik közül páran nem nézik jó szemmel az énekesnő kacérságát, szerintük ugyanis visszafogottabban kellene vi­selkednie. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsinak némi pozitívumot is hozott a börtönben töltött időszakhttp://www.life.hu/sztarok/20160816-lagzi-lajcsinak-egy-pozitivumot-is-hozott-a-bortonben-toltott-idoszak.htmlSok mindenen ment keresztül az elmúlt hónapokban Lajcsi. Megjárta a börtönt, legutóbb pedig azt állították róla, hogy megvert néhány gyereket, akik bemásztak a birtokára. A mulatóst nagyon megviselték az eddigi megpróbáltatások, de saját elmondása szerint volt egy pozitívuma is a börtönben töltött időszaknak. TV + SztárokOrigoMit tennél, ha egyszer csak bekopogtatna az ajtódon a kedvenc sztárod? Selena Gomez megtettehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-mit-tennel-ha-egyszer-csak-bekopogtatna-az-ajtodon-a-kedvenc-sztarod.htmlKöztudott, hogy Selena Gomez olykor elég jó fej sztárrá változik a rajongói kedvéért, egyszer például melltartó nélkül merészkedett közéjük. Most azonban egy nagyobb dolgot tett: egészen Ausztráliáig utazott, hogy meglepje a nagy valószínűséggel legnagyobb kedvelőjét. TV + SztárokAFPElképesztő! Liptai Claudia rajongói nem kímélték egymást és a műsorvezetőt semhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-liptai-claudia-rajongoi-nem-kimeltek-egymast-es-a-musorvezetot-sem.htmlLiptai Claudia épp Kefalónián az egyik legegzotikusabb görög szigeten nyaral a párjával, lányával és hatalmas baráti társaságával, erről pedig egy fotót is megosztott. Sajnos a kép nem aratott egyöntetű sikert, a követői először őt támadták, majd egymást. TV + SztárokOrigoAndy Vajna élete két nagy szerelme egy filmben- Dobó Kata és Vajna Timi együtt forgatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-nezd-meg-mit-es-kit-talaltunk-csupo-gabor-magyar-slagerekkel-megbolonditott-musicaleben.htmlA Duna-parton elszabadult a hangulat: július 11-én indult a hazai filmgyártás egyik nagy és különleges vállalkozása, amely egy már jól működő műfaj legjobb szakembereit hozza össze. A filmben pedig helyet kapott Andy Vajna volt, és jelenlegi kedvese is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.