Caramel nélkülözésekkel teli gyermekkoráról vallott

Fotó: Polyak Attila - Origo -
gyerekkor Molnár Ferenc Caramel bók nélkülözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nem lehet oka panaszra Caramelnek, hiszen gyönyörű felesége és kislánya van, az élete abban a mederben folyik, amiről mindig is álmodott. Azonban nem volt ez mindig így, gyermekkorában rengeteget nélkülözött az énekes.

Molnár Ferenc Caramel kellemes hangszínével tűnt fel a Megasztárban évekkel ezelőtt, és elsöprő győzelmet aratott. Azóta ismert és elismert zenész, akinek az élete nem is lehetne örömtelibb a mostaninál. Azt azonban soha nem fogja elfelejteni, hogy honnan jött, nem is lehetne, hiszen nagyon sok szomorú és meghatározó élménye, emléke kötődik ahhoz a helyhez, ahol felnőtt.

Rengeteget nélkülözött Caramel, mielőtt idáig eljutott.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Életem első biciklijét nem is kaptam, hanem magamnak készítettem. Egy cigánytelepen nőttem fel nagy szegénységben. Olyan alapvető dolgok is hiányoznak az ott élők életéből, mint például a mindennapi étel. A hús kifejezetten luxuscikknek számít arrafelé.

Voltak idők, amikor kifejezetten a kukázásból éltünk. Ami értékesíthető volt, azt eladtuk"

- árulta el Caramel a hot! Magazinnak.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Az énekes ezért most borzasztóan örül, hogy tud segíteni tágabb családjának, több háztartásba is besegít.

"Egy pillanatig sem lehet kérdés, hogy gondoskodnom kell arról az emberről, aki a világra hozott"

- szögezte le az énekes, akiben még élénken él az emlék, milyen viszonyok uralkodtak náluk gyerekkorában. "Gyerekkoromban nem volt fürdőszobánk. Mindennap lavórban fürödtünk" - emlékszik vissza Caramel, akinek családjával nagyobb tragédia is történt. Öccse 7 évesen meghalt.

"Az öcsém mindössze hét évet élt...

Édesanyámék elmentek érte a suliba egy téli napon, és a házunktól ötszáz méterre megcsúsztak egy jeges szakaszon" - számolt be a fájó emlékről Caramel.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A sok nehézség ellenére most boldog életet él gyönyörű kislányával és feleségével, akit viszont az énekes nem dicsér meg elégszer. "Ez nekem még mindig nehezemre esik. Harmincnégy évesen még tanulnom kell a bókolást. Nehezen nyílok meg érzelmileg.

Szilvi az a lány, akit talán a legjobban szeretek a világon, viszont egy olyan családban nőttem fel, ahol az érzelmeket nem volt szokás kifejezni"

- vallotta be az énekes, akinek még vannak tervei a jövőre nézve is. "Szeretnék annyira megerősödni anyagilag, hogy megengedhessek magamnak 3-4 év szünetet. Érettségizni szeretnék és akár egyetemre is mennék. Főleg a pszichológia érdekelne" - mesélte Caramel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.