"Sosem volt az apám igazán" - Megszólalt Klapka György lánya, Sandy

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
Klapka György gyász Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapját gyászolja a 27 éves Klapka Sandy, a múlt héten elhunyt Klapka György legkisebb lánya. A fiatal lány próbálja kezelni a helyzetet, ahogy tudja, de bevallotta, nagyon megviseli édesapja elvesztése.

"A hét vége elég borzasztóan telt, alig aludtam valamit" – kezdte a Blikknek Sandy, aki elárulta, nagyon kevés idő jut arra, hogy a múlton merengjenek, egyáltalán elkezdjék feldolgozni a halálát. "Hébe-hóba beszélgetünk a kollégákkal, hiszen ez egy összeszokott csapat, összetartunk, szeretjük egymást, de nem sok idő jut most erre, normalizálni kell a helyzetet" – vallotta be Sandy.

"Szerette a kollégáit, és boldoggá tette ez a környezet. Benne volt a tenni vágyás, az életöröm, mindennap jött, és dolgozott. Klassz lenne, ha még itt lenne. Az egész családnak nagyon hiányzik, de nekem talán még jobban, hiszen minden napot együtt töltöttünk.

Klapka Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Én vagyok a legfiatalabb, én ismertem a legrövidebb ideig, és ez nagyon igazságtalan. A zálogházban próbáltam bepótolni az elmaradt közös időt. Köztünk volt közel 62 év, így ő nekem a hagyományos értelemben sosem volt az apám igazán, hiszen akkoriban váltak el a szüleim, amikor megszülettem. De felnőttkorban be tudtunk pótolni egy csomó közös élményt. Az sokat javított a kapcsolatunkon, hogy jól tudtunk együtt dolgozni" – mesélte Sandy, aki legfiatalabbként próbálja egyben tartani a családot és folytatni az üzletet.

Nőként a startupok világában - Interjú Párkány Orsivalhttp://www.life.hu/csalad/20170105-nokent-a-startupok-vilagaban-interju-parkany-orsival.htmlMegalapította Ausztráliában a Women as Entrepreneurs nevű első női vállalkozókat összefogó szervezetet; saját startupot indított, amelyről még a BBC is riportot készített; előadásokat tart és könyvet ír, munkáját pedig áthatja a nemi- és kulturális egyenlőségért vívott harc - ő Párkány Orsi, akivel egészen lebilincselő és izgalmas élmény volt interjút készíteni. Nőként a startupok világában című minisorozatunk első részében Orsi munkásságát mutatjuk be. Család--A színészet fontosabb, mint a család: Stohl András megdöbbentő vallomást tetthttp://www.life.hu/csalad/20170111-stohl-andras-szinesz-megdobbento-vallomast-tett.htmlMint ismeretes, a színész a tavalyi év végén költözött el családjától. Stohl pedig már most tudja, hogy, idén sem lesz több ideje a családjára és a szeretteire, annyi szerepben kell helyt állnia... CsaládOrigoÜsd csak meg nyugodtan a gyerekedet!http://www.life.hu/csalad/20170109-a-pofon-veres-mint-gyerek-fegyelmezesi-modszer.htmlAzt hiszed, a kézre vagy a pelusos popsira csapás nem számít? Ez a szösszenet azoknak íródott, akik már közel jártak ahhoz, hogy megüssék a gyereküket, vagy épp meg is tették, esetleg ismernek olyan szülőt, aki az előző két pont valamelyikének megfelel. Tessék, lehet csinálni, de a következmény nem marad el! Család--Játék babát nevel egy pár: döbbenetes fotók! http://www.life.hu/csalad/20170110-nem-lehet-kisbabajuk-ezert-keszitettek-egy-jatekbabat-foto.htmlCrystal és Terry Duke hosszú ideig próbálkoztak, hogy saját gyermekük lehessen. Mivel az élet ezt nem adta meg nekik, csináltattak maguknak egyet. CsaládThinkstockTízéves volt Thuróczy Szabolcs fia, amikor először találkoztakhttp://www.life.hu/csalad/20170110-thuroczy-szabolcs-eloszor-10-evesen-latta-a-gyermeket.htmlThuróczy Szabolcs magánélete eddig titok volt a nyilvánosság számára, de most néhány részletbe beavatta a nézőket. Elmesélte, hogy 10 éves volt a fia, amikor először találkoztak, és beismerte, sok rossz döntést hozott az életében. CsaládOrigoÍgy fürdeti a kis Nátánt Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20170109-istenes-bence-es-csobot-adel-igy-furdeti-a-kis-natant-edes-foto.html"Tegnap esti fürdetés" címmel tett közzé egy édes fotót az álompár.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.