Ciara hatalmas terhespocakot villantott: Fotó!

Forrás: Instagram/ciara -
terhesség Ciara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Horváth Éva, Ciara is bármelyik pillanatban életet adhat gyermekének.

A gyönyörű énekesnő nem fukarkodik a pocakfotókkal, várandóssága alatt szinte végig dokumentálta, hogyan növekszik a kisbabája. Legfrissebb fotóit is csak imádni lehet:

Ciara Forrás: Instagram/ciara

Ciara, aki immáron második gyermekét hordja a szíve alatt, októberben jelentette be terhességét. A pici tehát hamarosan megszületik, ez azonban nem gátolta meg Ciarát abban, hogy bevállaljon egy fehérneműs fotózást is.

Ciara Forrás: Instagram/ciara
Komoly mérföldkőhöz érkeztek Baby Gabi ikreihttp://www.life.hu/csalad/20170423-baby-gabi-ikrei.htmlBaby Gabi fiai csak úgy nőnek, mint a gomba. Az énekesnő folyamatosan posztol Botondról és Bencéről, hogy tájékoztassa követőit a picikről. Most is komoly mérföldkőhöz érkeztek.Család--Alig tud felkelni az ágyból a várandós Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170423-a-terhes-horvath-eva-alig-tud-felkelni-az-agybol.htmlA várandós szépség terhessége utolsó szakaszában jár, bármelyik percben megszülethet a kisfia. Éva persze alig várja a megható pillanatot.Család--Gáspár Győzőt nem zavarja, hogy megverték a lányát, Evelint?http://www.life.hu/csalad/20170423-gaspar-gyozo-furcsa-nyilatkozatot-tett.htmlMég le sem ment az Esti Frizbi azon adása, amelynek Gáspár Evelin és Győzike lesznek a vendégei, már több botránygyanús kijelentés is napvilágra került az adásból. Kiderült, hogy Evelin beszélt egy januári éjszakáról is, amikor élete első szerelme ezer ember előtt, egy diszkó közepén bántalmazta. Győzi szerint pedig ez teljesen normális... Család--Majka és Dundika gyerekfotóival nem lehet betelnihttp://www.life.hu/csalad/20170421-majka-es-dundika-fiai-nagyon-cukik.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már róla, hogy Majka és Dundika hosszabb időre Amerikába utaztak a csemetéikkel. A rajongók legnagyobb örömére a sztárpár nem fukarkodik a kis Oliver és Marián képeivel, szinte elárasztják közösségi oldalaikat a fiúk fotóival. Ezekből szemezgettünk. Család--Hatalmasat nőttek Apáti Bence iker fiai: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170421-ime-apati-bence-ikerfia.html2016. áprilisában számoltunk be róla, hogy Apáti Bence megmutatta iker fiait. Azóta szerencsére újra láthattuk Miksát és Kadosát, méghozzá az apukájuk Instagram-oldalán. Mutatjuk is a kedvenc képeinket! Család--Megszületett Farm Gergő és Farm Brigi kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20170421-farm-gergonek-es-farm-briginek-kisfia-szuletett.html2016 decemberében számoltunk be arról, hogy babát vár Farm Brigi. A többgyerekes anyuka és a hippiéletmódot folytató srác, Gergő, az RTL Klub valóságshow-jában jöttek össze, és a mai napig egy párt alkotnak. Most pedig megszületett első gyermekük is. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.