A 8 valaha volt legrémisztőbb játék, amit sosem adnál gyerek kezébe

horror játék gyerekjáték gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztos te is őrzöd legalább egy olyan játék emlékét gyerekkorodból, amit jó szándékkal kaptál ugyan, de valamiért mégsem lettetek jóban. Sőt a legszívesebben valamelyik szekrény mélyén láttad volna, de hiába próbáltál megszabadulni tőle, estére mindig visszakerült a szobádba. Nos, az semmi volt ezekhez a játékokhoz képest!

1. Nem csak a hangja zavaró

A horrorfilmek Jolly Jokere. Ki ne szeretné, ha a gyerekszobában egy ilyen édes kis majmocska kezdene rá éjjel a cintányérozásra... magától?

Forrás: Ebay

2. Ropi-Robi

Nehéz eldönteni, hogy mit gondoltak a játéktervezők, mikor megalkottak egy pálcika testű kisfiút, aminek feje egy babáé. (És még a Barbie-ra mondják, hogy testképzavart okozhat a gyerekeknél...) Az egészben a legjobb, hogy lehetett hozzá venni egy hasonló kaliberű lánykát és egy kutyát, ami inkább egy blöki fejét magával cipelő pókra emlékeztetett.

Forrás: Marx

3. Ne higgy az első benyomásnak!

A Furby első ránézésre aranyos kis plüssjószág, de amint elkezd beszélni, mozgatni a szemét és még ki tudja melyik részét, hirtelen olyanná válik, mint egy gonosz kis manó. Lehetséges, hogy ők Yoda unokatestvérei, csak az erő sötét oldalára álltak.

Forrás: Hasbro

4. Vörös, de legalább szőrös

Ezt mégis ki és hogyan gondolta? Vajon borotvát vagy gyantázókészletet is lehetett hozzá kapni?

Hogyan nevelj pszichopatát - A világ legbizarrabb játékai család
A 8 valaha volt legrémisztőbb játék, amit sosem adnál gyerek kezébe Forrás: Molly

5. A skizofrén-nevelő

Vélhetően ő volt Krumplifej elődje, de lássuk be, a Toy Story figurája jóval kevésbé ijesztő. Hugót, az ezerarcú embert valahol a hálószobánk előtt tudom elképzelni, ahogy altest nélkül, összevissza kavargó arccal próbálja elérni a kilincset az éjszaka közepén.

Forrás: Twitter/TSN1200

6. Vadászat a fürdőkádban

Nagy tapsot az ötletgazdának! Bravó! „Ölj meg pár pingvint és fókát a kis narváloddal, amíg fürdesz, kicsim!"

Forrás: Archie McFree

7. Rémbabák

Az 1800-as évek Franciaországában az ilyen babákat remek ajándéknak érezték a szülők. Elvileg ezeket a fürdőkádban lehetett úsztatni, hogy a gyakorlatban mit játszhattak velük a gyerekek, belegondolni sem merünk.

Forrás: Ondine

8. Milyen jó is lánynak születni!

Nem, ez nem egy orvostanhallgatóknak szánt bemutatóeszköz, ez, kérem, egy japán terhes-szülő porcelánbaba. A 19. század elején biztos nagyon sok kislány gondolkodott el azon – kezében ezzel a szépséggel -, hogy miért is nem született inkább fiúnak.

Forrás: Morbid Anatomy Museum
Gyerekkori, apával fürdős képet alkotott újra felnőttként - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170502-gyerekkori-apaval-furdos-kepet-alkotott-ujra-felnottkent.htmlManapság egyre nagyobb divat újraalkotni a kiskori fotókat, de nem mindegyiket muszáj. A pelenkázós képeket sem kell a mai korba helyezni, ahogy a szülőkkel fürdős fotókat sem szerencsés reprodukálni. Tyler Walker mégis megtette, és senki nem tud mit kezdeni vele. CsaládOrigoElképesztő szülői húzások fényképeken megörökítvehttp://www.life.hu/csalad/20170425-szuloi-bakik-fenykepeken-megorokitve.htmlGyereket nevelni egyáltalán nem könnyű feladat, mégis talán kijelenthetjük, hogy vannak olyan bakik, amiket illik nem elkövetni. Hogy csak egy példát említsünk: nem feltétlenül szerencsés elfeledkezni a hátunkon csüngő gyerkőcről, miközben kényelmesen, hátra dőlve elhelyezkedünk a metró ülésén. Vagy ha ez a furcsa helyzet mégis megesne, legalább arra figyeljünk, hogy ne készüljön rólunk közben fotó. CsaládOrigoElképesztően kínos régi családi fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170421-kinos-regi-csaladi-fotok.htmlTudjuk jól, hogy nem szép dolog másokat kinevetni, de biztosak vagyunk benne, hogy ma már a következő családi fotók szereplői is jóízűen kuncognak régi önmagukon. És abban is biztosak vagyunk, hogy olvasóink nagy részének is van otthon, a fiókok mélyén legalább egy olyan ősrégi fotója, amit ma már semmi pénzért nem mutogatna ismerőseinek. Család--Túlféltő apukák elképesztően vicces húzásaihttp://www.life.hu/csalad/20170302-vicces-tulfelto-apukak-kepei.htmlEgy serdülő lány édesapjának lenni nem a legkönnyebb feladat. Igenis szabályokat kell állítaniuk, ám azért arra is figyelniük kell, hogy ne essenek át a ló túloldalára, és értelmetlen vasszigorral ne keserítsék meg a gyerekük életét. Az alábbi apukák a humort hívták segítségül, az eredmény pedig meglehetősen viccesre sikerült. Család--Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotóihttp://www.life.hu/csalad/20170331-sztarok-elkepesztoen-kinos-csaladi-fotoi.htmlValószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban. Család--Hogyan nevelj pszichopatát - A világ legbizarrabb játékaihttp://www.life.hu/csalad/20160622-a-vilag-legfurcsabb-legdurvabb-legbizarrabb-jatekai.htmlA kedves plüssmaci vagy görkoris Barbie már a múlté, eljött a csinos gyerekkényszerzubbonyok és a kakigyurmák ideje. Nyugi, mi is csak pislogtunk a következő játékok láttán, és azon gondolkodtunk, vajon mi járhatott ezen bizarr játékok tervezőinek fejében? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.