Gombos Edina és családja ezért nem tér vissza Magyarországra

Forrás: Facebook/Edina Gombos -
Magyarország Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina és férje gyermekeikkel együtt költöztek ki Amerikába, és nem is tervezik, hogy hazajönnek. Elárulták, miért.

Gombos Edina évekkel ezelőtt szeretett bele egy kubai fiatalemberbe, aki aztán Magyarországra költözött, hogy együtt lehessenek. Azóta már két gyermekük is született, és kiderült, hogy nem Magyarország a legjobb döntés számukra, hiszen Alberto így csak nagyon ritkán találkozhatott a családjával.

Gombos Edináék nem térnek vissza Forrás: Facebook/Edina Gombos

Alberto édesanyja és húga majdnem Európába költöztek, hogy közelebb lehessenek hozzájuk, de így a férfi édesapja maradt volna magára.

Csaknem kettészakadt a családjuk, de egy váratlan ajánlatnak köszönhetően mára minden megoldódott.

Korábban is gondolkoztak Gombos Edináék azon, hogy átteszik székhelyüket az Egyesült Államokba, addig azonban nem foglalkoztak komolyabban a kérdéssel, míg Alberto nem kapott odakint egy remek álláslehetőséget. Akkor aztán gyorsan megszületett a döntés: szedték a sátorfájukat, és kiköltöztek. Edina feladta a karrierjét azért, hogy a családja együtt lehessen, de remek döntésnek bizonyult. Most főállású anyaként boldogabb, mint valaha - írja a Blikk.

Gombos Edina a gyerekei miatt költözött Amerikába

Mindenki meglepődött, amikor Gombos Edináék felpakoltak, és nekivágtak az ismeretlennek. Amerikába költöztek, és sokan féltették őket, de úgy tűnik, hogy minden számításuk bejött! Gyönyörű helyen élnek, és nem is lehetnének boldogabbak! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Túlzott intimitás a családban; a gyermek pszichés fejlődésének zavarát okozhatjahttp://www.life.hu/csalad/20170522-tulzott-intimitas-a-csaladban-a-gyermek-psziches-fejlodesenek-zavara.htmlEgy felnőtt a túlzott intimitást képes hárítani, adott számára a lehetőség, hogy kilépjen belőle, ha már nem érzi magát komfortosan, de egy kisgyermek, pláne a szüleivel szemben, még közel sem olyan érdekérvényesítő. Így szépen, apránként sérülhet az önbizalma, az autonómiája, a társas közegekben nem elfogadható magatartásformákat vehet fel. Stresszessé, depresszióssá, szorongóvá válhat, később pedig, akár a normál intim kapcsolatok – mint például az ölelés – is gondot okozhatnak neki, de az se ritka, hogy épp az ellenkezője történik; túl bizalmaskodóvá válik. CsaládThinkstockMegmutatta otthonát Pápai Joci: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170523-megmutatta-otthonat-papai-joci.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon nyolcadik helyen végző magyar versenyző, Pápai Joci egy eldugott kis utcában él Tatán feleségével, Anitával és két gyermekével, Hannával és Zalánnal. Család--Adásban olvasott be lánya Fésűs Nellynekhttp://www.life.hu/csalad/20170523-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-adasaban-olvasott-be-lanya-fesus-nellynek.htmlNekiesett édesanyjának Csenge a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásában. A jelenleg Ázsiában forgató színésznőnek kínos pillanatokat kellett átélnie. Család--Juhász Pétertől vár gyereket Hámori Gabriellahttp://www.life.hu/csalad/20170523-juhasz-petertol-var-gyereket-hamori-gabriella-szineszno.htmlLapinformációk szerint a színésznő és az Együtt elnökének kapcsolata három hónapja tart, de a gyermekáldás nem a véletlennek köszönhető: tervezték a közös babát. CsaládOrigoLajtai Kati a kisfiával pózol: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170522-lajtai-kati-uj-fotot-posztolt-mateval.htmlLajtai Kati vidám, nyárias hangulatú fotót posztolt közösségi oldalára, amin a kisfiával szerepel. Különleges élményben volt részük. Család--20 évig erőszakolta saját lányát egy férfi http://www.life.hu/csalad/20170522-ket-evtizedig-eroszakolta-sajat-lanyat-egy-ferfi.htmlA fiatal nő 7 éves korától kezdve őrizte a titkot: az édesapja rendszeresen szexuális aktusokra kényszerítette őt, és alkoholt is adott neki. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.