Így tölti szabadnapját Ördög Nóra: Fotó!

Forrás: TV2 -
fotó Kambodzsa család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető nem mindennapi eseményeket él át, mióta Ázsiába költözött. Persze nem örökre helyezte át a székhelyét, csak amíg tart az Ázsia Expressz című műsor forgatása. 

Ördög Nóráék fantasztikus képekkel örvendeztetik meg a rajongóikat napról napra. Nemrég Nánási Pál mutatott egy romantikus képet a feleségéről, előtte pedig Nóri mesélte el a rajongóinak, hogy mennyire leégett.

Ma pedig egy olyan kép került fel a kétgyermekes édesanya közösségi oldalára, amit egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni: az egész család szerepel rajta, és láthatóan mindenki nagyon jól érzi magát.

Ez nem meglepő, hiszen az ember nem juthat el minden nap Kambodzsába, főleg nem a teljes családjával. A poszt hatalmas sikernek örvend, egy óra alatt több, mint 4500 kedvelést kapott.

Ördög Nóra ismét az ázsiai időjárással küzd

Ördög Nóra és családja remekül érzi magát Ázsiában, ahol Vietnám után most Laoszt is felfedezhetik. A műsorvezető folyamatosan tájákoztatja a rajongóit, és nem csak a boldog, de a kellemetlen pillanatokat is bemutatja. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.